İstanbul'da Bülent Cihantimur, Avukatları Üzerine Dolandırıcılık Suç Duyurusunda Bulundu

Doktor Bülent Cihantimur, avukatlarının hakkındaki adli kontrol tedbirini kaldırma vaadiyle kendisini dolandırdığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

İstanbul'da Bülent Cihantimur, Avukatları Üzerine Dolandırıcılık Suç Duyurusunda Bulundu
Doktor Bülent Cihantimur, avukatlarının hakkındaki adli kontrol tedbirini kaldırma vaadiyle kendisini dolandırdığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

İstanbul'da, doktor Bülent Cihantimur, bazı avukatlarının kendisini yaklaşık 15 milyon 800 bin lira dolandırdığı iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Dolandırıcılık iddialarının temelinde, avukatların Cihantimur’a, hakkındaki adli kontrol tedbirinin kaldırılacağı vaadiyle yaklaşmaları yer alıyor. Cihantimur, suç duyurusu dilekçesinde ‘müşteki’ olarak yer alırken, avukatlar M.V., G.İ., M.İ. ve Y.I. ise ‘şüpheli’ sıfatıyla belirtildi.

Suç duyurusu dilekçesinde, Cihantimur'un, içinde bulunduğu zor durumdan faydalanarak dolandırıldığını ve bu nedenle mağduriyetinin arttığını ifade etti. Dilekçede, müvekkilinin yurt dışına çıkış yasağı bulunduğu belirtilerek, avukatların bu durumu fırsat bilerek kendisini dolandırdıkları öne sürüldü. Şüphelilerin, müvekkili kamu görevlileriyle olan ilişkilerini kullanarak Cihantimur’u ikna ettikleri, böylece büyük bir maddi kayba neden oldukları iddia edildi.

Doktor Cihantimur, suç duyurusunu desteklemek amacıyla şüphelilerin hesaplarına bloke konulmasını da talep etti. Bu durum, olayın ciddiyetini artırırken, avukatlar hakkında başlatılacak hukuki sürecin seyrini etkileyecek bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin