Emine Bulut'un Katili Fedai Baran Öldürüldü Mü? Fedai Baran Şişlendi mi?

Türkiye’yi sarsan Emine Baran cinayetin katil zanlısı eski koca Fedai Baran'ın cezaevinde öldürüldüğü iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü. Peki gerçek katil zanlısı Fedai Baran öldürüldü mü?

24 Ağustos 2019 Cumartesi, 12:59
G: 24.08.2019 - 13:18
Emine Bulut'un Katili Fedai Baran Öldürüldü Mü? Fedai Baran Şişlendi mi?
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Dün Türkiye gündemine bomba gibi düşen ve ülke genelinde infiale yola açan Emine Bulut cinayetinin katil zanlısı olan eski koca Fedai Baran ile ilgili bir iddia gündeme bomba gibi düştü.
Emine Bulut’un son görüntüsü sosyla medyada büyük yankı uyandırırken yanında kızının”anne lütfen ölme” çığlıkları herkesi derineden etkiledi.
Yaşanan olayın ardıdnan Emine Bulut cinayetinin zanlısı Fedai Baran, yakalanarak cezaevine gönderilmişti.Gündeme herkesi meraklandıran bir iddia bomba gibi düştü. İddiaya göre Fedai Baran cezaevinde şişlenerek öldürüldü.
Konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmezken herkes olayın gerçekleğini merak etmeye başladı.
NE OLMUŞTU
Kırıkkale'de eski eşi Fedai B.(43) tarafından bıçaklanan Emine Bulut'un (38), hastanede hayatını kaybetmeden önce olay yerinde çekilen son görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüde Emine Bulut, "Ben ölmek istemiyorum" derken, yanında bulunan 10 yaşındaki kızı F.B.B.'nin "Anne lütfen ölme" diyerek ağladığı görüldü.
katil Fedai B.'ın Emine Bulut'u boğazından ve vücudunun farklı yerlerinden bıçaklayarak öldürdüğü dükkandan çıktıktan sonra "Bu k.hpeyi ben öldürdüm" dediği öğrenildi.
250 metre yürüdükten sonra bir taksiye binen Fedai B.'ın, taksicinin üzerindeki kanı sorması üzerine ise "Hayvan kestim" cevabını verdiği bildirildi.
Sakin bir hal içinde taksiden inen Fedai B.'ın 8 lira tutan ücret için 10 lira verip para üstünü aldığı, ardından bir tekel bayisine uğrayarak 2 bira aldığı belirtildi.
İSTENE CEZA BELLİ OLDU
Türkiye’yie ayağa kaldıran Emine Bulut cinayeti ile ilgili katil zanlısı Fedai Bulut için istenen cezada belli oldu.
Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı, Emine Bulut'un, eski eşi tarafından kızının gözü önünde öldürülmesiyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Emine Bulut'un, 2013 yılında boşandığı eski esşi Fedai Baran (43) ile karşılaştığı, çıkan tartışma sonucu saldırganın eski eşini bogğaz, sol kol, göğüs kısmından bıçakladığı belirtildi. Emine Bulut'un hastanede yaşamını yitirdiği, eski eşinin yakalanıp, tutuklandığı ve hala cezaevinde olduğu hatırlatılarak şöyle denildi:
"Toplumun veya bireyin üstün ve gözetilmesi gereken hukuki yararını korumak amacıyla kamu sağlığı ve kamu düzeni açısından sosyal medya ve medya kuruluşlarında yayınlanan olay anına ilisşkin şiddet içerikli görüntülere Kırıkkale Sulh Ceza Hakimliği tarafından ‘erişimin ve yayınlanmasının kısıtlanması’ kararı verilmiştir. Olayla ilgili, Kırıkkale Cumhuriyet Basşsavcılığı tarafından tüm yönleri ile soruşturma yapılıp, şüpheli hakkında 'canavarca hisle tasarlayarak adam öldürme' suçundan Kırıkkale Ağır Ceza Mahkemesine iddianame düzenlenmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
htc
19:33
26 Ağustos 2019 Pazartesi
O sisleyene helal olsun
95.1.79.115
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”