Erdemli Sosyal Projelerle Tanışmaya Devam Ediyor

Erdemli’de son yıllarda hayata geçirilen projelerle ilgili olarak Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçede görev yapan gazetecilerle birlikte sosyal tesisleri gezdi.

19 Eylül 2018 Çarşamba, 14:46
Erdemli Sosyal Projelerle Tanışmaya Devam Ediyor
-

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ulusal ve yerel basında görevli basın mensupları ile birlikte Erdemli'ye kazandırılan tesisler ve yapımı tamamlanarak hizmete giren belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Tollu, çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Gazetecilerle birlikte son olarak bu yıl hizmete giren Aqua Park'ı gezen Başkan Tollu, yaptığı açıklamasında; Şehrin her noktasında hem fiziki olarak hem de sosyal olarak çok büyük çalışmalar içerisinde olduklarını beyan ederek, bunun neticesinde Erdemli’de gelişme bakımından son büyük değişimlerin yaşandığına dikkat çekti.
ERDEMLİ SOSYAL PROJELERLE TANIŞMAYA DEVAM EDİYOR
Harıl harıl çalışarak dev yatırımlar yapıp Erdemli'ye değer kattıklarını belirten Tollu, hayata geçirdikleri sosyal projelerle toplumun her kesimine ulaştıklarını, insana dokunduklarını ve vatandaş odaklı çalıştıklarını söyledi. Tollu, “bizim için önemli olan insanlarımızın mutluluğudur. İnsanlarımın mutlu olması için bu hizmetleri yerine getiriyoruz. İnsana dokunuyoruz. Erdemli Belediyesi insanın yaşadığı her yerde var. İnsanlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına can siper bir çalışma gayreti içindeyiz. Hizmet etme aşkı ve heyecanı ile, kaynakları doğru kullanarak, tasarruf edip gereksiz harcamalardan kaçınarak, yeni kaynak üreterek, personelimizin gayreti ve fedakarlığı ile, hemşehrilerimizin desteği inancı ve sevgisi ile, ne söz verdiysek fazlasını yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.
AQUA PARK VATANDAŞLARIN YOĞUN İLGİSİNİ ÇEKTİ
Herkesin istediği an ulaştığı, sorununu anlattığı bir yönetim anlayışı tesis ettiklerini ifade eden Tollu, yerel yönetim anlayışının; temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, bu tür sosyal tesislerin yapımını da kapsadığını belirterek, belediyeciliğin bir vizyon ve ileriyi görme işi olduğunu söyledi. Erdemli'ye dev eserler kazandırdıklarını anlatarak, temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, toplumun ihtiyaç duyduğu sosyal projeleri de hayata geçirmeye devam ettiklerini kaydeden Tollu, Aqua Park'ın tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Tollu, "plajlarımıza ek olarak Erdemli'mize bir de aqua park kazandırdık. Alata Mahallesi'nde bulunan Aqua Park'ın içerisinde, kafeterya, sosyal tesis, çocuk havuzu, kay kay ve yetişkin havuzunu vatandaşımızın hizmetine sunduk. Bu proje vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hizmet vermektedir. Çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımız için yüzme kursları düzenleyebileceğimiz bir tesis inşaatı ettik. Denize alternatif olarak hizmete giren bu proje, Erdemli’de bir ilk olma özelliğine sahip. Erdemli ilkleri bizimle yaşamaya devam ediyor. Erdemli’de yaşayan vatandaşlarımıza armağan olsun" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı