Gaziosmanpaşa'da Anneler Günü Kutlaması İçin Kadın Personel Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Gaziosmanpaşa'da düzenlenen Anneler Günü kahvaltı programında kadın personel bir araya geldi. İstanbul Milletvekili Rabia İlhan'ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, anneliğin önemi vurgulandı.

Gaziosmanpaşa'da Anneler Günü Kutlaması İçin Kadın Personel Kahvaltıda Bir Araya Geldi
Gaziosmanpaşa'da düzenlenen Anneler Günü kahvaltı programında kadın personel bir araya geldi. İstanbul Milletvekili Rabia İlhan'ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, anneliğin önemi vurgulandı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen Anneler Günü kahvaltı programı, belediyede görev yapan kadın personelin katılımıyla gerçekleştirildi. İstanbul Milletvekili Rabia İlhan'ın da yer aldığı etkinlikte, kadın personelle bir araya gelen protokol üyeleri, annelerin toplumdaki yerinin ve öneminin altını çizdi. Programda, Kadın Koordinasyon Merkezleri'nde eğitim gören kursiyerler tarafından geri dönüşüm malzemeleri kullanılarak hazırlanan özel tasarım çantalar, Milletvekili Rabia İlhan'a hediye edildi.

Anneliğin Değeri Vurgulandı

Konuşmasında anneliğin, toplumun temel direklerinden biri olduğunu belirten AK Parti İstanbul Milletvekili Rabia İlhan, kadınların hem aile içinde hem de iş yaşamında büyük bir özveriyle görev aldığını ifade etti. Türkiye’de kadınların sosyal hayattaki ve kamu alanındaki etkinliğinin giderek arttığını vurgulayan İlhan, "Bir kadın bir şeyi gerçekten isterse mutlaka başarır. Güçlü toplumların temelinde güçlü kadınlar ve güçlü anneler vardır" şeklinde konuştu.

Gazze'deki Acılara Dikkat Çekildi

Milletvekili İlhan, etkinlikte Gazze’de yaşanan insanlık dramına da değinerek, özellikle kadınlar ve çocukların maruz kaldığı saldırıların tüm dünyayı derinden etkilediğini ifade etti. Filistinli annelerin acılarının unutulmaması gerektiğinin altını çizen İlhan, Türkiye’nin Filistin konusundaki duruşunun önemine vurgu yaptı. Gazze’de annelerin ve çocukların huzur içinde yaşadığı günlerin temennisiyle konuşmasını sonlandırdı.

Program sonunda, kadın personelle bir araya gelen protokol üyeleri, etkinliğin anısına hatıra fotoğrafı çektirerek günün anlamını ölümsüzleştirdi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin