Whatsapp Çöktü Mü!, Instagram ve Facebook Çöktü Mü? Whatsapp’ta Medya Dosyaları Neden Açılmıyor? Fotoğraf Görünmüyor ve Yüklenmiyor! Bakan Yardımcısı Bilgi Verdi

Gelen son dakika haberine göre, Dünya genelinde toplam kullanıcı sayısı milyarlarca olan Whatsapp ve Instagram'da veri aktarımı sorunu yaşanıyor. Bazı kullanıcılar benzer hatanın Facebook'ta da yaşandığını ifade ederken, Whatsapp fotoğraf gönderme özelliğini kullanmak isteyenler, Whatsapp'ın medya içeriği göndermediğini ve gelen içerikleri de açmadığını söyledi.

02 Nisan 2020 Perşembe, 00:24
G: 02.04.2020 - 01:19
Whatsapp Çöktü Mü!, Instagram ve Facebook Çöktü Mü? Whatsapp’ta Medya Dosyaları Neden Açılmıyor? Fotoğraf Görünmüyor ve Yüklenmiyor! Bakan Yardımcısı Bilgi Verdi
-

2 Nisan 2020 Perşembe saat 00.10 sıralarında bir çok kullanıcı kullandıkları Instagram, Whatsapp ve Facebook uygulamalarında sorun yaşadıklarını belirtti.
GÜNCELLEME: 01.18
T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan’dan Whatsapp, Instagram ve Facebook’ta yaşanan global sorunun son bulduğu bilgilendirmesi
Test amaçlı olarak @mersinhaber instagram hesabı üzerinden bir gönderi paylaşıldı. Burada kullanıcıların fikirleri soruluyor.
Az önce (00.31) itibari ile de bazı kullanıcılar Instagram üzerinden Story paylaşamadıklarını bildirdi. Muazzam derecede soruların geldiği sosyal medya hesaplarımızda aynı sorundan müzdarip.
Yaşanan ve geçici olduğu tahmin edilen sistemsel sorunun ne kadar zamanda son bulacağına dair henüz bir bilgi bulunmazken, yaşanan aksaklığın giderilerek kısa sürede uygulamaların normale dönmesi bekleniyor.
Whatsapp kullanıcıları kendilerine gönderilen; Fotoğra veya Video'yu indirmek istediklerinde; "İndirme Başarısız
Üzgünüz, bu medya dosyası bulunamadı. Lütfen yeniden göndermesi için ....... ile iletişim kurun." şeklinde bir uyarı mesajı karşılaşıyorlar.
Öte yanda, Instagram mesaj bölümünde ve akış bölümünde yine aynı şekilde medya yüklenme hatası alındığı gelen kullanıcı şikayetleri arasında. Facebook, Instagram ve Whatsapp video, fotoğraf, ses kaydı, resim gönderme işlemi esnasında WiFi ya da VPN kapatma sorunu ile karşılaşan kullanıcılar, medya gönderemediklerini rapor ediyor.
Avrupa'nın birçok noktasında da aynı sorun yaşanırken, sorun ile ilgili resmi açıklama henüz yapılmadı. Peki, Whatsapp çöktü mü? İşte yaşanan problem ile ilgili detaylar...
Teknik olarak yaşanan sıkıntının sunucularda yaşanan bir iletişim probleminden kaynaklandığını tahmin eden bilişim uzmanları, Facebook gibi dev bir ekibe ve sisteme sahip yapılarda nadiren benzer hataların yaşanabileceğini ifade ettiler.
Whatsapp Çöktü Mü!, Instagram ve Facebook Çöktü Mü? Whatsapp

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”