Gedik Piliç, Uşak'ta GT4 Avrupa Serisi'nde Sporculara Destek Oluyor

Gedik Piliç, sporun ve sporcuların yanındaki duruşunu sürdürüyor. GT4 Avrupa Serisi’nde mücadele eden Borusan Otomotiv Motorsport takımına destek vermeye devam ediyor.

Gedik Piliç, Uşak'ta GT4 Avrupa Serisi'nde Sporculara Destek Oluyor
Gedik Piliç, sporun ve sporcuların yanındaki duruşunu sürdürüyor. GT4 Avrupa Serisi’nde mücadele eden Borusan Otomotiv Motorsport takımına destek vermeye devam ediyor.

Motor sporları, zorlu bir yolculuk ve büyük bir tutku gerektirirken, Gedik Piliç bu alanda hayallerinin peşinden koşan sporcuların yanında yer alıyor. Yeni sezon Fransa'daki Paul Ricard pistinde başlamışken, Gedik Piliç, uluslararası arenada ülkemizi temsil eden takıma başarılar dileyerek gençlere verdiği destekle dikkat çekiyor.

Paul Ricard'da düzenlenecek sezonun ilk yarış haftası ile ilgili program ise 11 Nisan Cumartesi günü saat 16:50'de başlayacak sıralama turları ile başlayacak. 12 Nisan Pazar günü ise ilk yarış 12:00-13:00 saatleri arasında, ikinci yarış ise 17:30-18:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

GT4 Avrupa Serisi'nin 2026 sezon takvimi çerçevesinde yarışlar, 11-12 Nisan tarihlerinde Fransa Paul Ricard, 30-31 Mayıs tarihlerinde İtalya Monza, 26-27 Haziran tarihlerinde Belçika Spa-Francorchamps, 18-19 Temmuz tarihlerinde İtalya Misano, 19-20 Eylül tarihlerinde Hollanda Zandvoort ve 17-18 Ekim tarihlerinde Portekiz Portimo pistlerinde yapılacaktır.

Gedik Piliç, sporun birleştirici gücüne olan inancıyla, bu süreçte sporcuların yanında olmaya ve onların başarılarına katkıda bulunmaya devam edecektir.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin