Edinilen bilgilere göre, Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü, Balıkesir’in Gönen ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapıldığına dair bilgi alarak harekete geçti. Bu kapsamda, gerçekleştirilen fiziki takip neticesinde şüpheli S.G. ve uyuşturucu madde satışı yaptığı değerlendirilen diğer kişiler suçüstü yakalandı.
Operasyon sırasında, 50,49 gram metamfetamin, bir adet hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği tahmin edilen 34 bin 250 Türk lirası nakit para ele geçirildi. Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu bulgularla önemli bir başarı sağladı.
Gözaltına alınan S.G., emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
