Erzurum'da FETÖ/PDY Üyesi İki Firari Şahıs Yakalandı

Erzurum’da, FETÖ/PDY terör örgütüne ilişkin yürütülen operasyonlar sonucunda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki şahıs yakalandı.

Erzurum'da FETÖ/PDY Üyesi İki Firari Şahıs Yakalandı
Erzurum’da, FETÖ/PDY terör örgütüne ilişkin yürütülen operasyonlar sonucunda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki şahıs yakalandı.

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü, FETÖ/PDY terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi amacıyla kapsamlı bir çalışma yürütmektedir. Edinilen bilgilere göre; "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve arama kaydı bulunan Ş.K.Y. ve B.H.Ö. isimli şahısların yakalanması için eş zamanlı bir operasyon düzenlendi.

Gerçekleştirilen operasyon sonucunda yakalanan şahıslar, emniyet birimlerinde gerekli işlemler tamamlandıktan sonra adli mercilere sevk edildi. Kesinleşmiş cezaları nedeniyle firari durumdaki bu şahıslar, tutuklanarak Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü, terör örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurgulayarak, toplumun güvenliği için bu tür çalışmalara önem verdiklerini ifade etti.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin