Manisa Kültür Yolu Festivali, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen etkinliklerle dolu bir program sunuyor. Festivalin altıncı gününde, ünlü sanatçı Kıraç, Perşembe Pazarı Otopark Alanı'nda sahne alarak Manisalılara müzik dolu bir gece yaşattı. Büyük bir kalabalığın toplandığı etkinlikte, dinleyiciler Kıraç’ın performansına coşkuyla eşlik etti.
Konser süresince sanatçı, "Zaman", "Endamın Yeter", "Kan ve Gül" ve "Kerkük Zindanı" gibi hit parçalarını seslendirdi. Kıraç’ın geniş repertuvarı, dinleyiciler arasında büyük bir heyecan yarattı. Festival alanını dolduran vatandaşlar, sanatçının şarkılarına zaman zaman hep bir ağızdan eşlik ederek unutulmaz anlar yaşadı.
Yoğun bir katılım ile gerçekleşen konser, festivalin en dikkat çekici etkinliklerinden biri olarak öne çıktı. Manisa'daki müzikseverler, Kıraç’ın sahne performansını büyük bir beğeni ile izledi.
Perşembe Pazarı Otopark Alanı’ndaki konser, Manisa Kültür Yolu Festivali'nin altıncı gün programında önemli bir yer tuttu ve katılımcılara keyifli anlar yaşattı.
