Mersin'de Yılların Çilesi Bitiyor

Çalışmalar son hız devam ediyor, kısa sürede tamamlanacak...

14 Mart 2018 Çarşamba, 17:34
Mersin'de Yılların Çilesi Bitiyor
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, kentin altyapı sorunlarını çözmek için çalışmalara devam ediyor.
MESKİ Genel Müdürlüğünce, Akdeniz İlçesi Çilek Mahallesinde yağmursuyu hattı döşeme çalışmaları devam ediyor. Çilek  Mahallesi 6382. Sokak’ta yağmursuyu hattının olmaması ve yağışlı havalarda sorun teşkil etmesi nedeniyle MESKİ tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında; Ø 600 mm 539 metre koruge boru ile kanalizasyon hattı deplasesi, (3,00 x 1,50 ebadında) 166 metre kutu menfez imalatı, Ø600, Ø800, Ø1200 ve Ø1400 mm yaklaşık 1476 metre   milimetre betonarme boru döşemesi, (1,02 x 0,86 ebadında ) 22 adet ve (4,00 x 0,86 ebadında) 6 adet yağmursuyu ızgaraları yapılacaktır.Yürütülen çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak yağmur suyu şebeke sistemine dahil edilmesi öngörülmektedir.
MESKİ Genel Müdürlüğü ’nden yapılan açıklamada: “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın liderliğinde Mersin’i altyapıda sorunsuz bir şehir haline getirmek için, İl genelinde ekiplerimiz aralıksız çalışmakta ve sorunları  çözüme kavuşturmaya devam etmektedir. Özellikle şehir merkezinde yerleşimin artmasıyla yetersiz gelen altyapı sistemlerinde yenileme ve yeni hat yapım çalışmalarımız devam edecektir’’ denildi.
“Hizmete Teşekkür”
Çilek Mahallesi Muhtarı Muzaffer Gümüştaş: “Yıllardır yağan yağmurla birlikte özellikle mahallemizde bulunan Şehit Recep Aslan Okulu, Güney Ortaokulu, Akdeniz Ortaokulu sular altında kalmaktaydı. Öğrencilerimiz okula gitmekte zorlanırdı. Arabalar dahi yoldan geçemezdi. Sorunumuzu Mersin Büyükşehir Belediyemize ve MESKİ ’ye ilettik. Hemen bir çalışma başlatıldı. Allah razı olsun, inşallah bu çalışmayla bölgenin önemli bir sorununu çözüme kavuşturmuş olacağız. Yapılan çalışmalardan dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz ve MESKİ Yetkililerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”