Milletvekilliğinde Mersin’e Faydası Olmayan Serdal Kuyucuoğlu'nun, Başkanlığı da Mersin'e Bir Şey Veremez

26. Dönem CHP Mersin Milletvekilliği yapan ve bu dönmede Mersin’e bir şey kazandırmayan Serdal Kuyucuoğlu Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip oldu.

23 Ekim 2018 Salı, 11:12
G: 26.10.2018 - 12:40
Milletvekilliğinde Mersin’e Faydası Olmayan Serdal Kuyucuoğlu'nun, Başkanlığı da Mersin'e Bir Şey Veremez
-

Geçtiğimiz dönemde CHP Mersin Milletvekili olarak görev yapan Serdal Kuyucuoğlu milletvekilliği döenmi boyunca bir çok soru önergesi ve bir çok grup konuşması yapmış fakat bunların hiç birinde Mersin ve doğum yeri olan Tarsus’a bir eser kazandırmadığı ortaya çıktı.
Mersin’de yaşanılan ve tüm Mersinli vatandaşların yaşamını etkileyen durmumlara TBMM’de kayıtsız kalan Serdal Kuyucuoğlu Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıladı.
A.Adaylığı açıklamasında daha çok vatandaşı toplamak adına açıklama törenine sanatçı getirmesi vatandaşlar arasında siyasi gücüne güvenmediği yorumlarına neden oldu.
MERSİN’DE TEK BİR ESER BİLE KAZANDIRMADI
Milletvekilliği döneminde, TBMM’de sadece Mersin’de yaşanılan birkaç adli olay için araştırma isten Kuyucuoğlu’nun Mersin için akıllarda kalan tek bir projenin olmadığı öğrenildi. Hatırlanacağı üzere Üstelik doğduğu yer olan Tarsus olan Kuyucuoğlu’nun Tarsus’un o kadar sorun ve sıkıntı dururken Tarsus için tek bir çalışmasının olmadığı da ortaya çıktı.
MERSİN’DEN HABERİ OLMAYAN MERSİN’İN BAŞKANI OLUR MU?
Hatırlanacağı üzere 2016 yılında Milltvekiliği döneminde Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yaptığı hizmetlerin, kağıt üzerinde olduğunu ısrar eden CHP’li vekil Kuyucuoğlu, Mersin ile ne kadar ilgili olduğunu da imza attığı gaf ile ortaya sermişti. Kuyucuoğlu, bir süredir yapımı süren ve inşaatı tamamlanarak kısa sürede hizmete girmesi planlanan 3 bin 562 metrekare alana inşa edilen Otistik Çocuk Eğitim Merkezi’nin aslında olmadığını ve bunun sadece kağıt üzerindeki proje olduğunu iddia etmişti.
Kuyucuoğlu bu iddiasıyla sosyal medyada alay konusu olmuş, bir çok vatandaş Kuyucuoğlu’nun olmadığını iddia ettiği binanın önünde selfi çektirerek sosyal paylaşım ağlarında #binayok hashtag ile yeni bir akım doğmasına neden olmuştu. Sosyal paylaşım hesaplarında Mersin’in sahip olduğu değerler ve hizmetlerin önünde fotoğraf çekinen vatandaşlar, “Bina yok” göndermesinde bulunarak Kuyucuoğlu’nun bu gafını eğlence konusu yapmıştı.
ULULSAL BASINLA SEÇİM KAZANILMAZ
Öte yandan A. Adaylığı çalışmalarını sürdüren Serdal Kuyucuoğlu’nun bu süre zarfında ulusal basının güney eklerine ücretli haber ve reklam yaptırması ve süre zarfında ekonomik Mersin yerel basınına fayda sağlamaması akıllarda soru işaretine neden oldu. Kuyucuoğlu’nun sadece Ulusal basın ve bilboardlarla reklam ve tanıtım yapmaya çalışması acaba kendisine aday adaylığı seçimini kazandıracak mı hep birlikte göreceğiz..?
Milletvekilliğinde Mersin’e Faydası Olmayan, Başkanlığında Bir Şey Veremez
Milletvekilliğinde Mersin’e Faydası Olmayan, Başkanlığında Bir Şey Veremez
Milletvekilliğinde Mersin’e Faydası Olmayan, Başkanlığında Bir Şey Veremez

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”