Sivas'ta Erokspor, Özbelsan Sivasspor'u 3-1 ile geçti.

Esenler Erokspor, Özbelsan Sivasspor'u 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Teknik direktör Osman Özköylü, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Çok sayıda eksiğimiz vardı ama oyuncularımız çok iyi bir performans sergiledi" dedi.

Sivas'ta Erokspor, Özbelsan Sivasspor'u 3-1 ile geçti.
Esenler Erokspor, Özbelsan Sivasspor'u 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Teknik direktör Osman Özköylü, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Çok sayıda eksiğimiz vardı ama oyuncularımız çok iyi bir performans sergiledi" dedi.

Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Esenler Erokspor, deplasmanda Özbelsan Sivasspor ile karşılaştı. Maç sonucunda 3-1 galip gelen Erokspor, bu sonuçla önemli bir üç puan aldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Osman Özköylü, iki takım için de kritik bir mücadele olduğunu vurguladı. Son haftalarda kaybettiği puanlarla sıkıntı yaşayan takımı için bu karşılaşmanın bir kırılma maçı olduğunu belirtti. Özköylü, "Sivasspor'un da play-off iddiası vardı. İki takım da galibiyet için sahaya çıktı. Taraftar açısından da güzel bir atmosfer vardı. Ancak kontrol büyük oranda bizdeydi. Basit bir gol yedik ama neredeyse hiç pozisyon vermedik. 2-1'den sonra rakibin enerjisi arttı ama biz bir gol daha atarak maçı kazandık" ifadelerini kullandı.

Osman Özköylü, 15 gün boyunca yaptıkları çalışmaların sonuçlarını futbolcularının iyi bir şekilde sahaya yansıttığını söyledi. "Her şeye rağmen oyuncularımız çok iyi bir maç oynadılar ve çok büyük bir galibiyet aldık" diye ekledi. Haftaya Amed ile oynayacakları karşılaşmayı final maçı olarak nitelendiren Özköylü, "İnşallah kazanan biz oluruz. Biz iyi bir takımız ve iyi futbol oynuyoruz. Bunu da sürdürmeyi umuyoruz" şeklinde konuştu. Ayrıca, oyuncularını tebrik eden Özköylü, Sivasspor ve teknik direktör İsmet hocayı da başarılarından dolayı kutladı. "Sivas’ın hala play-off şansı var" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin