Bilecik Engelsiz Yarınlar Derneği (BİEYDER) tarafından organize edilen yürüyüş, Bilecik Kent Ormanı'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe dernek üyeleri ve Gaye Spor Olsun Takımı katıldı. Özel bireyler, yürüyüş sırasında doğayla buluşarak sosyal yaşama katılımın önemini vurguladılar. Organizasyon boyunca katılımcılar, keyifli anlar yaşarken, birlik ve dayanışma ruhunu da pekiştirdiler. Etkinliğin ardından, 'Yeryüzü Sofrası' adı altında düzenlenen kahvaltıda özel bireyler, aileleri ve sporcular bir araya geldi.
BİEYDER Başkanı Esra Sever Geçim, yürüyüşün ardından yaptığı açıklamada, dernek olarak özel bireylerin toplumsal hayatta daha aktif ve görünür olmalarını sağlamak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Geçim, “Özel bireylerimizin sosyal yaşamın içinde aktif olarak yer alması bizim için büyük önem taşıyor. Bugün burada, üretken ve motivasyon dolu bir günü birlikte yaşadık. Bu anlamlı etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan Gaye Spor Olsun Takımı ve katılan tüm üyelere teşekkür ediyorum. Ayrıca, organizasyon boyunca destek veren Bilecik Kent Ormanı Tesisleri’ne de şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Bu tür etkinliklerin özel bireylerin toplumsal yaşama katılımlarını artıracağına inandıklarını ifade eden Geçim, dernek olarak bu alandaki faaliyetlerini daha da geliştirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.