Siirt Merkez'de Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle 7/24 Mücadele Ediliyor

Siirt'te yoğun kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri, vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla 7 gün 24 saat karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Siirt Merkez'de Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle 7/24 Mücadele Ediliyor
Siirt'te yoğun kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri, vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla 7 gün 24 saat karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.
Google News'te Abone Ol

Siirt Belediyesi, il genelinde etkili olan yoğun kar yağışının ardından kentin ana arterleri ve sokaklarında karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Valilikten alınan bilgilere göre, bu çalışmalar kapsamında yol açma, kar küreme, tuzlama ve solüsyon uygulamaları titizlikle gerçekleştirilmektedir. Ekiplerin, ulaşımın güvenli ve kesintisiz bir şekilde sağlanabilmesi için 7 gün 24 saat sahada olduğu ifade edilmektedir.

Yetkililer, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için bu çalışmaların planlı ve koordineli bir şekilde devam ettiğini belirtmektedir. Ayrıca, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmaması ve trafiğe çıkılması durumunda araçlarda kış lastiği ve zincir bulundurulmasının önemine dikkat çekilmektedir. Acil durumlar için vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi ile iletişime geçebileceği, belediyeye iletilmek istenen talepler ve bildirimler için ise Belediye Whatsapp Hattı (0 535 016 05 44) üzerinden ulaşım sağlanabileceği bilgisi verilmektedir.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin