İstanbul Boğazı'nda Türkiye Snowboard Şampiyonu Süleyman Atlı'nın Elektrikli Sörf Yapması Dikkat Çekiyor.

İstanbul Boğazı'nın turkuaz sularında elektrikli sörf yapan Süleyman Atlı, dev gemiler ve yunusların eşliğinde muhteşem anlar yaşıyor. Sosyal medya paylaşımlarında bu eşsiz manzara büyük ilgi görüyor.

İstanbul Boğazı'nda Türkiye Snowboard Şampiyonu Süleyman Atlı'nın Elektrikli Sörf Yapması Dikkat Çekiyor.
İstanbul Boğazı'nın turkuaz sularında elektrikli sörf yapan Süleyman Atlı, dev gemiler ve yunusların eşliğinde muhteşem anlar yaşıyor. Sosyal medya paylaşımlarında bu eşsiz manzara büyük ilgi görüyor.

İstanbul Boğazı’nda son günlerde ortaya çıkan turkuaz renk, hem fotoğraf tutkunlarını hem de su sporları meraklılarını cezbederken, Türkiye snowboard şampiyonu Süleyman Atlı da bu eşsiz manzarada elektrikli sörf yaparak dikkat çekiyor. Yaklaşık 15 yıldır su sporlarıyla ilgilenen Atlı, Boğaz’da kaydettiği görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Bu görüntüler, İstanbul’un ikonik manzarası ile birleşince büyük beğeni topluyor.

Son günlerde çekilen havadan görüntülerde, Atlı’nın dev gemilerin yanında ne kadar küçük kaldığı gözlemlenirken, turkuaz suyun rengi Akdeniz kıyılarını andıran bir atmosfer yaratıyor. Atlı, yunuslarla birlikte sörf yapmanın keyfini çıkarıyor. Sosyal medya kullanıcıları, özellikle yunusların eşlik ettiği anların görüntülerini yoğun bir şekilde izliyor.

Yunusların Yanında Sörf Keyfi

Fethiye’den İstanbul’a taşındığını belirten Süleyman Atlı, başlangıçta Boğaz’da elektrikli sörf yapmaktan çekindiğini ancak sonrasında bu sporun Boğaz için uygun olduğunu fark ettiğini ifade etti. "Her seferinde heyecan duyuyorum, ancak turkuaz suyun olduğu gün gerçekten çok farklıydı" diyen Atlı, o gün yunusların sık sık yanına geldiğini de sözlerine ekledi.

Dev Gemilerle Yan Yana Olmak

Atlı, Boğaz'da belirli kurallara uyduklarını ve bu kurallara göre hareket ettiklerini belirtti. Bir yolcu gemisine yakınlaşmayı istediğinde aralarında yaklaşık 50 metre mesafe olduğunu söyledi. "Dev gemilerin yanına yaklaştığınızda ne kadar küçük kaldığınızı hissediyorsunuz. Bu anlar, Boğaz’ın kendine has duygusunu yaşatıyor" diye devam etti.

İstanbul Boğazı’nın turkuaz sularında elektrikli sörf yaparken, aynı zamanda doğanın ve teknolojinin birleştiği bu anların keyfini çıkaran Süleyman Atlı’nın görüntüleri, hem su sporlarının geldiği noktayı hem de Boğaz’ın sunduğu doğal güzellikleri gözler önüne seriyor. Özellikle Kurban Bayramı tatilinde yaşanan bu farklı manzara, İstanbul’un alışıldık görüntülerinden oldukça uzak bir tablo oluşturdu.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin