24-31 Mart 2026 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilen 13. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası, 67 ülkeden 2.552 sporcunun katılımıyla dikkat çekiyor. Türkiye'yi turnuvada 254 sporcu temsil ediyor. Denizlili milli sporcu Fatih Gültekin, 80 kg kategorisinde rakiplerini geride bırakarak altın madalyanın sahibi oldu. Diğer bir Denizlili sporcu Zehra Orhan ise 65 kg'da tatamiye çıkarak bronz madalya kazandı.
Denizlili sporcular, antrenörleri Alper Karbuz'un önderliğinde gösterdikleri performansla göz dolduruyor. Kazandıkları madalyalar, genç sporcuların hedeflerini büyütmelerine sebep oldu. Şimdi 13-15 Mayıs 2026 tarihlerinde Almanya'da gerçekleşecek Avrupa Taekwondo Şampiyonası'na hazırlanan Denizlili sporcular, uluslararası alanda başarılı olabilmek için yoğun bir çalışma sürecine girdi.
Antalya'daki şampiyonada elde ettikleri başarılarla gurur duyduklarını belirten Gençlik Spor İl Müdürü Süleyman Erdoğan, Denizlili sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. Bu tür uluslararası organizasyonlarda yer almanın, sporcular için önemli bir deneyim olduğunu ifade eden Erdoğan, desteklerinin devam edeceğini vurguladı.
