Yüzme Kurslarının Kayıtları,  21 Mayıs’ta Başlıyor

Mersin Toroslar Belediyesi’nin; 2018 sezonu yaz spor okulları kapsamında bu yıl 4’üncüsünü düzenleyeceği  yüzme kurslarının 1’inci etap kayıtları, 21 Mayıs ve 15 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

19 Mayıs 2018 Cumartesi, 04:49
Yüzme Kurslarının Kayıtları,  21 Mayıs’ta Başlıyor
-

            7-18 yaş aralığında olanların faydalanabileceği kurslar, Çukurova Mahallesi’nde 18 bin metrekare alanda hizmete sunulan Olimpik Yüzme Havuzunda;  3 dönem ve toplam 4 hafta olacak şekilde alanında uzman yüzme antrenörleri eşliğinde verilecek.
            25 Haziran’da ilk etabı başlayacak olan kurslara kayıt yaptırmak isteyenler; belediye hizmet binasındaki veznelere yatıracakları 35 TL ücretin dekontu, kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğraflarıyla birlikte Çukurova Mahallesi’nde bulunan Olimpik Yüzme Havuzu tesisindeki Toroslar Belediyesi Spor İşleri Koordinatörlüğüne başvuralarını yapabilecek.Şehit ve gazilerin birinci derece yakınlarına ise kurs ücreti üzerinden yüzde 50 indirim uygulanacak.
            Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yüzme kursuna katılacak kursiyerler için servis imkanı da sunduklarını belirterek, kurslardan 3 yılda yaklaşık 15 bin çocuk ve gencin yararlandığını kaydetti.
            Toroslar’da yüzme bilmeyen kalmayacak diyen Belediye Başkanı Hamit Tuna; “Yüzme bilmeyen çocuklarımız, Mersin sıcağında serinlemek amacıyla sulama kanallarına girerek boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kalmaktadır.İşte biz bunu önlemek amacıyla geçtiğimiz üç yılda yaklaşık 15 bin çocuğumuza Olimpik yüzme havuzumuzda yüzme antrenörlerimiz eşliğinde yüzme eğitimi verdik ve bu yıl da 4’üncüsünü düzenliyoruz. Bunun yanında İlçemizde yaşayan çocuklarımızın yoğun geçen eğitim ve öğretim yılından sonra eğlenceli bir yaz tatili geçirmelerini de istiyoruz.Onlara hem spor aktivetesi sunmuş oluyoruz hem de zamanlarını verimli değerlendirmelerini sağlıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin fubol, basketbol ve tenis gibi tüm spor aktivitelerinden  yararlandığı Toroslarımızda amacımız yüzme sporunu da yaygınlaştırmaktır. Geçen yıllarda gördüğü yoğun talep ve beğeniyle bu yıl da inanıyoruz ki kurslarımızda binlerce çocuğumuza yüzme eğitimi vereceğiz” dedi.
Başkan Tuna, kurslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyenlerin Belediyenin; 0324 322 72 00 numaralı telefonundan Halkla İlişkiler Birimiyle görüşebileceklerini de sözlerine ekledi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”