AK PARTİ AKDENİZ BAŞARIYA DOYMUYOR

AK PARTİ AKDENİZ BAŞARIYA DOYMUYOR

26 Ocak 2017 Perşembe, 12:48
AK PARTİ AKDENİZ BAŞARIYA DOYMUYOR
-

AK Parti Akdeniz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Av. Ömer Erim, Ak Parti Genel Merkezi Ar- Ge Başkanlığınca gerçekleştirilen Siyaset Akademisinde Türkiye Birincisi oldu. Av. Ömer Erim, Başbakan Binali Yıldırım’dan birincilik ödülünü aldı.

 
Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, Siyaset Akademisi sonuçlarına göre Türkiye birincisinin Akdeniz ilçesinden çıkmasının mutluluğunu yaşadığını söyledi.

 
Başkan Özturan, “AK Parti Genel Merkezi Ar- Ge Başkanlığınca gerçekleştirilen Siyaset Akademisi sonuçlarına göre, Türkiye birincisi olan AK Parti Akdeniz İlçe Yönetim Kurulu üyemiz değerli kardeşim, dava ve yol arkadaşım Av. Ömer Erim, Başbakanımız Binali Yıldırım tarafından kabul edildi ve birincilik ödülünü aldı. Bizlere bu mutluluğu ve sevinci yaşatan ilçe yönetim kurulu üyemiz Av. Ömer Erim’e Akdeniz İlçe Teşkilatım adına  teşekkür eder başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

 
AK PARTİ BİLGİYE ÖNEM VEREN BİR PARTİ

 
Siyaset Akademisinin önemine değinen Başkan Özturan, “AK Parti bilgiye önem vermesinin gereği olarak her alanda, her tür araştırma ve geliştirme faaliyetlerini yürütmektedir. Geniş kapsamlı faaliyetlerden biri olan Siyaset Akademisi, seçmenlerin partiyle bağını kuvvetlendirmek, siyasete yönelik toplumsal ilgiyi artırmak, katılımcıların tarih, siyasal tarih, ekonomi, dış politika gibi alanlarda uzmanlarca bilgilendirildiği, Türkiye geneline teşkilatlar aracılığıyla yaygınlaştırılan bir eğitim faaliyetidir.” diye konuştu.

 
HARIL HARIL ÇALIŞIYORUZ, HER ŞEY AKDENİZ İÇİN

 
Başkan Özturan, Akdeniz için durmadan çalıştıklarını ve hizmet ürettiklerinin altını çizerek, “AK Parti İlçe Başkanı olarak, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve ilçe teşkilatımız ile beraber Akdeniz’deki hizmetlerimizin devam edebilmesi için hiç durmadan çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetler ve yapacağımız projeler için halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Biz Ak kadrolar olarak her zaman hizmet etmek ve milletimizi sevindirmek için varız. Her şey Akdeniz için, her şey Mersin için, durmak yok, çalışmaya  ve hizmete devam.” diye konuştu.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi