Başkan Kocamaz: "Mersin Hak Ettiği Yere Mutlaka Gelecektir"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Hizmette 23. Mersin’e Hizmette 3’üncü Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı” kapsamında Gülnarlılar ile bir araya geldi.

06 Nisan 2017 Perşembe, 10:11
Başkan Kocamaz: "Mersin Hak Ettiği Yere Mutlaka Gelecektir"
-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Hizmette 23. Mersin’e Hizmette 3’üncü Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı” kapsamında Gülnarlılar ile bir araya gelerek, 3 yıl boyunca Mersin’e ve ilçelerine vermiş oldukları ve bundan sonra verecekleri hizmetler hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Başkan Kocamaz konuşmasında, “Mersin’imiz, tüm ilçelerimizle birlikte, hak ettiği yere mutlaka gelecektir” dedi.

Gerçekleştirilen toplantıya, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burğut, Gülnar İlçe Müftüsü Bilal Kadı, MHP Gülnar İlçe Başkanı Nebi Ulupınar, Ak Parti Gülnar İlçe Başkanı Fatih Sıttık Çamlık, MHP Gülnar İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Şen, Gülnar Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Kayhan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve oda temsilcileri, Gülnarlı muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı 3’üncü yıl tanıtım filminin izlenmesi ile devam etti.

Başkan Kocamaz burada yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediyesi olarak 30 Mart 2014 tarihinden bugüne kadar geçen 3 yıllık zaman zarfında gerçekleştirdiğimiz hizmet ve projelerimizi sizlerle paylaşmak amacıyla düzenlediğimiz 3’üncü Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Her birinizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyor, muhabbetle kucaklıyorum” dedi.

“3’üncü yılımız hayırlı ve uğurlu olsun”

2 milyona yakın Mersinliyi ve 26 bin Gülnarlıyı hiçbir karşılık beklemeden sevdiklerini sözlerine ekleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Hizmet, yüce gönül ve ehil kadro işidir. Liyakatli kadromuzla verdiğimiz hizmetler, önümüzdeki yıllarda katlanarak artacaktır. Mersin’imiz, tüm ilçelerimizle birlikte, hak ettiği yere mutlaka gelecektir. Her türlü engelleme ve kumpaslara rağmen belirlediğimiz hedeflere ulaşabilmek için çıktığımız bu zorlu yolda, yorulmak nedir bilmeden çalışan mesai arkadaşlarıma ve desteğini bir an olsun esirgemeyen siz değerli Gülnarlı hemşehrilerime can-ı yürekten teşekkür ediyorum. Hizmette 3. yılımızın, Mersin’imize ve Gülnar ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Sizleri, en kalbi sevgi ve saygılarımla selamlıyor, Allah’a emanet ediyorum. Biz Mersin’in tamamına hizmet etmekle mükellefiz. Bütün insanlarımızı seviyoruz ve elimizdeki kıt bütçe ile Mersin’in tamamına eşit hizmet vermeye çalışıyoruz. Gücümüz yettiğince her yere hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Kocamaz, konuşmasının ardından gerçekleştirdiği sunumda, ulaşım hizmetlerinden, MESKİ hizmetlerine; sosyal hizmetlerden, engellilere yönelik hizmetlere; kültür ve sanat hizmetlerinden, spor hizmetlerine; tarımsal kalkınma hizmetleri ile veterinerlik hizmetlerinden, kent estetiği hizmetlerine; bilgi teknolojileri ve eğitim hizmetlerinden, kalite çalışmalarına, yol, asfalt ve kaldırım çalışmalarından, çevre ve çevre sağlığı hizmetlerine; sosyal hizmetler ile engellilere yönelik hizmetlerden, itfaiye ve sağlık hizmetlerine; mezbaha hizmetleri, çiftçi destekleri ve muhtarlıklara yönelik gerçekleştirilen hizmetlerden; spor hizmetlerine varana kadar her alanda gerçekleştirilmiş veya gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikleri ve projeleri tek tek anlattı.

Sunumun ardından Gülnarlılara Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin insan odaklı hizmetlerinin yer aldığı tanıtım filmi izletildi.

Tanıtım filminden sonra Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel söz alarak, “Yapılan 3 yıllık hizmet herhalde bir, bir buçuk saatte anlatıldı ama daha kaleme alınmamış ve burada sergilenmemiş birçok hizmet var. Bu konuda Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür etmemek, hizmetleri görmemek nankörlük olur. Arazi yollarına traktörle dahi gidilmezken bugün vatandaşımız bütün arazilerine bahçelerine altındaki son model araçlarıyla gidebiliyorlar. Muhtarlarım ve köylülerim adına kendisine teşekkürü borç bilirim. Hizmetleri eksilmeden devam etsin, Allah uzun ömürler versin. Gecesini gündüzünü insanlarımızın yanında geçiren ve iyi günlerinde, kötü günlerinde insanları yalnız bırakmayan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından tanıtım ve bilgilendirme toplantısı son bulurken, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Başkan Kocamaz’a hediye takdiminde bulundu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi