BAŞKAN KOCAMAZ, “TARSUS ÖNEMLİ BİR PROJEYE İMZA ATIYOR”

Tarsus Belediyesi tarafından D-400 karayolu ile Molla Kerim Köprüsü arasında kalan alan yaptığı Berdan Nehri 1. Etap projesinin temeli atıldı.

19 Ocak 2017 Perşembe, 20:40
BAŞKAN KOCAMAZ, “TARSUS ÖNEMLİ BİR PROJEYE İMZA ATIYOR”
-

Tarsus Belediyesi tarafından D-400 karayolu ile Molla Kerim Köprüsü arasında kalan alan yaptığı Berdan Nehri 1. Etap projesinin temeli atıldı.
 
Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Emniyet Müdürü Salim Çakan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, oda ve dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Berdan Nehri projesinin hayırlı olmasını diledi.

 
Başkan Kocamaz, “Yine bir hayırlı hizmetin başlangıcında sizlerle beraber olmaktan ve mutluluğunuzu paylaşmaktan çok büyük bir onur duyduğumu belirtiyorum. Yapmak gerçekten zor proje hazırlayacaksınız, arazi hazırlayacaksınız, kaynak hazırlayacaksınız, işi takip edeceksiniz, ben biliyorum Şevket Bey Ankara’ya bu proje için en az 20 defa gitmiştir. Bu projenin hayata geçmesi önemli ama onun korunması çok daha önemlidir. İlk önce 82 Evler Mahallesi’ndeki vatandaşlarımız buraya sahip çıkmalıdır. Önemli olan kentsel dönüşümün bir an evvel hayata geçirilmesidir. Kentsel dönüşümü hayata geçirmek gerçekten insanlarımızın anlayışı bakımından en çok zorlandığımız konu ama olmazsa da olmaz. Eğer bir kent gelişecekse, bir kent yaşanılabilir bir kent haline gelecekse bu kentsel dönüşümü sosyal donatılarıyla yollarıyla diğer sosyal tesisleri ile mutlaka donatmamız gerekiyor, mutlaka hayata geçirmemiz gerekiyor. Onun için buradaki arkadaşlarımızın hepsi kentsel dönüşümde bir gönüllü olarak bu kentin geleceğini yönlendirmelidir. İnşallah bugün başlayan bu Berdan yolculuğu baraja kadar devam eder. Hep birlikte bunları görmeyi de Cenab-ı Allah bizlere nasip eder diyorum” dedi.

 
Tarsus Avcılar Kulübü, Tarsus Sportif Olta Balıkçılığı ve Su Hayatı Koruma Derneği ve Mersin Yelken ile Mersin Yelken İhtisas Ve Yat Spor Kulübü üyeleri, Berdan Nehrinde mini bir gösteri yaptılar.
 
 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi