Başkan Özgür Gülbahar Güven Tazeledi

Tarsus Emlakçılar Derneği olağan Genel Kurulu yapıldı, Başkan Gülbahar "amacımız tüm emlakçılara hakettikleri değerin ve saygınlığın verilmesini sağlamaktır"

24 Ekim 2016 Pazartesi, 19:38
Başkan Özgür Gülbahar Güven Tazeledi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus’ta kısa adı TARED olan Tarsus Emlakçılar Derneği  olağan genel kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Özgür Gülbahar güven tazeleyerek başkanlığa yeniden seçildi.
 
Gülbahar yaptığı konuşmada ‘Kurulduğu ilk günden bu yana sektöründe üye ve vatandaşların sorunlarına her zaman özenle eğilen, karşılaşılan sorunların kalıcı çözümü için Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Mersin Oda Başkanlığı ile iş birliği içerisinde sağlamaya devam ediyor. Dernek; Gayrimenkul Danışmanları ve Tapu Takip İşleri ile uğraşan kişileri ve kuruluşları aynı çatı altında toplayarak iş ve işlemlerin kolaylaştırılması amacıyla, alıcı ve satıcıyı korumak, resmi kurumlara talep olması halinde emlak danışmanı olarak bilirkişi temin etmek acıyla kurulmuş olup,  aynı zamanda üyelerine ve doğru-güvenilir bilgi arayışındaki vatandaşlara hizmet veriyor. Tarsus Emlakçılar Derneği, kurulu bulunduğu Tarsus’ta Belediye İmar Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Tarsus Ticaret Borsa Başkanlığı, Tarım Kredi Kooperatifleri, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Resmi ve Özel Bankalar ile muhtelif müteahhitlerden gelen taleplere binaen arsa, bina, ofis, depo, arazilerinin bedellerinin değerlendirilmesi için bilir kişiyi sağlıyor.


Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) üyesi olan dernek federasyonunun Denetleme Kurulu üyesi görevindedir. Zaman zaman federasyonun Yurt içi ve Yurt dışında organize ettiği başkanlar ve odaların toplantılarına temsilci olarak katılıp hem sorunların dile getirilmesinde etkin rol oynuyor. Amacımız tüm Emlakçılara hakettikleri değerin ve  saygınlığın verilmesini sağlamaktır’ dedi.
 
Yapılan Genel Kurul’da güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Özgür Gülbahar  kendilerine yeniden güvenoyu veren Emlakçı meslektaşlarına teşekkür etti.
 
 
 





Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi