Başkan Türe Anamur Beledi̇yespor’a Başarılar Di̇ledi̇

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe bu sezon Bölgesel Amatör Lig’te mücadele edecek olan Anamur Belediyespor’un idmanına katılarak  takıma 3.Lig yolunda başarılar diledi.

21 Ağustos 2017 Pazartesi, 17:03
Başkan Türe Anamur Beledi̇yespor’a  Başarılar Di̇ledi̇
-

Geçtiğimiz günlerde kurban keserek,  dualarla idmanlara başlayan Anamur Belediyespor’a, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe idmanına katıldı. 

Yeşil Beyazlı ekibi Anamur Şehir Stadında antrenman yaparken seyreden Başkan Türe Anamur Belediyespor’ a verdiği desteği takıma olan güvenini dile getirirken; “  Aramıza yeni gelen arkadaşlar var;  öncelikle hoş geldiniz. Anamur Belediyespor isim yapmış bir takımdır. Bir sezon rekor kırdık 26 seri galibiyet aldık. 3. Ligden döndük. 2 defa yarı finalden döndük.
 “Her şeyden Önemlisi Disiplin”
Her şeyden önemlisi de disiplin. Disiplin olmazsa başarı olmaz. Birbirimize saygı duyalım. Futbol hep umuttur arkadaşlar, sezon başında bir umutla başlarsın, bu umutlar sezon sonuna kadar devam eder. Sezon sonunda  ya  hayal kırıklığına uğrarsın yada hedefe ulaşırsın. Bu umudu ben hep yaşıyorum. Futbola uzak biri değilim, ara ara gelip bende sizlere eşlik ediyorum. Bilirsiniz  bu tarz takımlar, etkinlikler birçok  küçük il ve ilçelerde istenmeyen durumdadır, fuzuli para harcandığını düşünülen yerlerdir. Ama ben tam tersini düşünüyorum . Siz Anamur’umuzun bir değerisiniz ve sahip çıkmalıyız.  Anamur spor için her şeye katlandım, katlanırım da.  Futbol çok farklı bir şeydir. Mutlaka hepinizin bir hayali vardır. İnşallah size de sizin hayallerinize de bir şeyler katarız. Biz sizin elimizden geldiğince ihtiyaçlarınızı karşılamaya çalışıyoruz. Sizden tek isteğimiz bu sene bizi profesyonel lige atın . Teknik Direktörümüz Selehattin Şan  Anamur’u tanıyan bir hocamız, size her konuda yardımcı olabilecek, şehirle iyi diyaloglar kurmanızı sağlayabilecek bir hocamız. Biz, belediye olarak her zaman yanınızdayız. Kendim de bizzat maçlarınızı  izliyorum, elimden geldiğince kaçırmamaya çalışıyorum “ şeklinde konuştu.
Başkan Türe ,Teknik direktör  Selehattin Şan ile değerlendirmede  bulunurken idman sonunda takımla hatıra fotoğrafı çektirdi.



Eklenme Tarihi:
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi