Bebek Odası Oyun Parkı, Oyun Halısı ve Mobilya Takımı Çeşitleri

Bebek bekliyorsanız ve bebeğiniz için bir oda hazırlıyorsanız alınacaklar listesinin ilk sırasında yatak bulunacaktır. Yatak için oldukça farklı seçeneklerle karşılaşırsınız.

21 Haziran 2017 Çarşamba, 18:47
Bebek Odası Oyun Parkı, Oyun Halısı ve Mobilya Takımı Çeşitleri
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Bebek bekliyorsanız ve bebeğiniz için bir oda hazırlıyorsanız alınacaklar listesinin ilk sırasında yatak bulunacaktır. Yatak için oldukça farklı seçeneklerle karşılaşırsınız. Ahşap karyola ilk seçenek olarak karşımıza çıksa da bebeğin yaşına göre park yatak, bebek beşiği, bebek sepeti, salıncak, hamak gibi seçenekleri de değerlendirebilirsiniz. En uzun kullanılabilecek yatak ise park yataktır. Konforlu bir uyku alanı sunan bu ürün oyun parkı olarak da kullanılabilmektedir. Oyun parkı yatak iki kademelidir ve 5-6 aylık olana kadar olan bebekler üst kademede yatar. Oturmaya ve hareketlenmeye başladığında ise üst kademe kaldırılır ve alt kademe kullanılmaya başlar. Bebek uyandığında burada oyuncaklarıyla oynayabilir ve düşme riski olmaz. Anne de fileli kenarları sayesinde bebeğini kontrol edebilir.

4-5 aydan sonra bebekler için oyun halısı da eğlenceli bir vakit geçirme aracıdır. Oyun halısında yumuşak bir minder ve üstte oyuncakların asılı olduğu bir çerçeve vardır. Bebek burada sırt üstü ya da yüzükoyun yatarak veya oturarak oyuncaklarıyla oynamaya çalışır. Ama bebekler oyun halısında çok uzun sürelerle kalmamalıdır. Günde birkaç kere yarım saatlik zaman diliminde kalması en uygunudur. Oyun halısı bebeğinizin kas gelişimi için de yararlıdır. Özellikle sesli, ışıklı ve hayvan figürlü oyuncaklar bebeğinizin algılarının da gelişmesine yardımcı olur. Ayhan Çocuk internet sitemizi ziyaret ederek oyun parkı, oyun halısı ve diğer tüm bebek ürünlerini görebilirsiniz. Online siparişle dilediğiniz ürünü kolayca alabilirsiniz.

Bebek odası mobilyalarında temel ürünler karyola, kapaklı dolap ve şifonyerdir. İlk aylarda bebeğin uyuması ve eşyalarının derli toplu bulunması dışında bir ihtiyaç yoktur. Bir bebek karyolası ve bir dolap onun bütün ihtiyaçlarını karşılayabilir. Bu mobilyalar alınırken ebeveynlerin zevklerine ve odanın büyüklüğüne göre tercih yapılır. Kaliteli ve konforlu en zengin bebek odası mobilya çeşitlerini Ayhan Çocuk internet mağazamızda bulabilirsiniz. Kız ve erkek bebeklere göre farklı modellerin hepsi kaliteli, sağlıklı ve konforludur. Ürünlerde kanserojen içeren ve alerjiye neden olan malzemeler kesinlikle kullanılmamıştır. Kenar korumalıklarıyla karyolalarda bebeğiniz güven içinde uyuyacaktır. Çekmeceli karyola modellerinde bebeğinizin temizlik ve bakım ürünlerini çekmecelere yerleştirebilir ve dağınık durmalarını önleyebilirsiniz.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi