Diriliş Ertuğrul 73. Bölümde Ertuğrul Herkese Karşı Kahramanca Mücadele Ediyor! Diriliş Ertuğrul 73. Bölüm Yeni Fragmanı

Ekranların sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul 73. bölüm fragmanında Ertuğrul, herkese karşı yılmadan büyük bir kahramanlık gösteriyor. İşte detaylar...

16 Ocak 2017 Pazartesi, 22:02
Diriliş Ertuğrul 73. Bölümde Ertuğrul Herkese Karşı Kahramanca Mücadele Ediyor! Diriliş Ertuğrul 73. Bölüm Yeni Fragmanı
-

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine yine çok konuşulacak gelişmelerin sinyalini verdi. Çarşamba günü ekrana gelecek olan 73. bölümde obaya yeni bir isim dahil oluyor. Üvey Baba dizisinin Lamia'sı Burçin Abdullah, Diriliş Ertuğrul ekibine katılıyor. İşte, Burçin Abdullah'ın rolü ve Diriliş Ertuğrul 73. bölüm fragmanı!

Diriliş Ertuğrul 73. bölüm fragmanında hainlik planları devam ediyor. Obası için her şeyini ortaya koyan, düşmanlara aman vermeyen oba beyi, Diriliş Ertuğrul 73. bölüm fragmanında yine büyük sorunlarla yüzleşecektir. Düşmanın yalnızca dışarıda olmadığını gayet iyi bilen oba beyi, diğer obalardan ve kendi içlerinden çıkabilecek en ufak pürüzü bile göz ardı etmemektedir.

Diriliş Ertuğrul 73. bölüm fragmanı 





Kötü niyetli insanların etrafında olduğunu bilen oba beyi, dışarıdaki düşmanları alt etmeye çalışırken, içerideki pürüzleri de gidermek için çabalamaktadır. Oba beyini yıkma çabalarını sürdüren Sadettin Köpek, kurduğu ittifakın yandaşlarına oba beyinin açıklarını söylemektedir. Vasilius'u oba beyinin önüne sürmeyi planlayan düşman grubu, oba beyinin cesurca hamlesi sonrası bakakalmıştır.

BURÇİN ABDULLAH SÜRPRİZİ

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Hülya Darcan ve Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin bulunduğu diziye son olarak "Bana Baba Dedi" dizisinde rol alan oyuncu Burçin Abdullah dahil oldu. Burçin Abdullah dizide Helena karakterini canlandıracak.



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sinsi planlarına ara vermeden devam eden Ural son olarak Karakoncolos’u kullanarak Ertuğrul Bey’in altın madenine baskın yaptırmıştır. Baskın gerçekleşmiş fakat Ertuğrul son anda yetişerek Haçaturyan’ı kurtarmıştır. Şimdi bütün deliller Ural’ı işaret etmektedir. Peki, Ertuğrul Bey’in tutumu ne olacaktır?

Hanlı Pazar Ertuğrul Bey tarafından fethedilmiş, pazarın ticareti Müslümanca bir anlayışla yürütülmeye başlamıştır. Fakat etraftaki şer ocakları bu durumdan memnun değildir. Bu kişiler sinsi planlarla Ertuğrul Bey’in kurduğu bu yapıyı yıkmak için neler yapacaktır? Bölgedeki eşkıyaların hamlelerini bir bir bertaraf eden Ertuğrul, Karacahisar kalesinden gelen beklenmedik habere karşı nasıl bir hamlede bulunacaktır? Sultan Alaattin’in civarda sulhu tesis etmekle görevlendirdiği Ertuğrul Bey içine düştüğü zor durumlarda nasıl bir strateji uygulayacaktır?

Ertuğrul’un evlilik teklifini reddetmesiyle onuru kırılan Aslıhan’ın aşkı bir anda kine dönüşecektir. Onun bu halini fark eden Çolpan bu fırsattan nasıl istifade edecektir? İki oba kadınlarının çalıştığı kilimhanede işler nasıl devam edecektir?



BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Akıl ve Gönül arasında Civardaki tehlikelere karşı güçlerini birleştirmeleri gerektiği düşüncesiyle Candar Bey, Ertuğrul Bey’e kızıyla evlenmesi teklifinde bulunmuştur. Beklemediği bir teklifle karşılaşan Ertuğrul Bey, şimdi Candar Bey’le Halime arasındadır. Bir tarafta obasının geleceği bir tarafta canından çok sevdiği Halime arasında sıkışıp kalan Ertuğrul Bey nasıl bir karar verecektir? Davetsiz Misafir Ertuğrul Bey pazarın hâkimiyetini ele geçirdikten sonra siyasi ve ticari bağları güçlendirmek için bir toy düzenlemeye karar verir. Toy meclisine gelen davetsiz misafir Sadettin Köpek yeni sorunların temelini atacaktır. Siyasi bir gerilimin ortasında kalan Ertuğrul Bey beklemediği bu hamleyle zor duruma düşmüştür. Bu zor durumdan nasıl yol izleyerek kurtulacaktır? Dinmeyen ihtiras Ural sinsi planlarına ara vermeden devam etmektedir. Batuhan’ın getireceği haberle şoke olan Ural Ertuğrul Bey’i zor durumda bırakacak yeni tuzağını kurmuştur. Ona göre bu tuzak, ona hem altın hem de pazarın anahtarını getirecektir. 

Şüphesiz Allah Sana Fethi Vadetti…
Simon, Turgut’un sadakatini kullanarak Ertuğrul’u zehirlemiş, ancak Ertuğrul bu suikasttan kurtulmayı başarmıştı. Bu suikast girişimini kendi lehine kullanarak Hanlı Pazar’ı basmaya karar veren Ertuğrul Bey, bu baskında başarılı olup Hanlı Pazar’ı fethedebilecek mi? Kayıların baskın yapacağından haberdar olan Simon, Ertuğrul’a rağmen Turgut’tan ve tüm Kayılardan Maria’nın intikamını alabilecek mi?

Akıl İle Gönlün Mücadelesi…
Ertuğrul Bey’in sırrını saklamak zorunda olan Halime, Hayme Ana’nın Ertuğrul için döktüğü gözyaşları karşısında zor anlar yaşamaktadır. Hayme Ana’nın gözyaşları ve Ertuğrul’un planı arasında sıkışıp kalan Halime, Ertuğrul Bey’in sırrını koruyabilecek mi? Bunun yanında öldü zannedilen Ertuğrul Bey’i yeniden karşısında gören Kayıların tepkisi ne olacak?

Gerçek Gözyaşlarına Karışan Timsah Gözyaşları…
Ertuğrul Bey içi yaş döken tek oba Kayı Obası değildir. Çavdar Obası da Ertuğrul’un beklenmedik ölümünün yasını tutmaktadır. Ancak Kayıların bu zor durumundan dahi faydalanmayı amaçlayan Ural hangi stratejinin peşindedir? Tam da Aslıhan’ı Ertuğrul’la evlendirmeyi amaçlayan Candar Bey, gelişen hadiselerden sonra hangi karara varacak? Bütün bunlar yaşanırken Toktamış ve Ertuğrul’un zehirlenmelerindeki benzerliğin peşini bırakmayan Aliyar, ağabeyi Ural’ın izine ulaşabilecek mi?



hurriyet

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor