Erdemli Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi Yenilendi

Çağdaş anlayış, çağdaş uygulama sloganı ile yenilikler devam ediyor. Son olarak Erdemli Belediyesi Halkla İlişkiler Biriminde yapılan yeniliklerle oluşan yeni imajıyla göz doldurdu.

06 Nisan 2017 Perşembe, 18:11
Erdemli Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi Yenilendi
-

Belediyeye gelen her insanının başları üzerinde yeri olduğunu vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “bizim geleneğimiz ve töremiz bunu gerektirmektedir” dedi.

Erdemli Belediyesi her geçen gün insan odaklı belediyecilik uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Belediye Halkla İlişkiler Birimi, Erdemli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı olarak yeni imajı ve anlayışla hizmet vermeye başladı. Türkuaz ve beyaz renklerden oluşan yeni tasarımla insanlara ferahlatıcı ve kendi evlerine geliyormuş hissi uyandıracak bir ortam hazırlandığı belirtildi. Yenilenen imajıyla insanların güleryüzle karşılandığı, insanların işlerini kısa sürede çözebildiği ifade edildi. Yaşlı ve engelliler başta olmak üzere tüm vatandaşlarla birebir ilgilenildiği, insanların gideceklere birime kadar eşlik edildiği, işlemlerinin elden takip edilip, kısa sürede çözüme kavuşturulduğu yeni bir anlayışın da uygulamaya koyulduğu kaydedilirken, bir taraftan da hem dijital ortam da hem de fiziki olarak elden vatandaşlardan gelen istek, şikayet ve önerilerin değerlendirilip yeniden vatandaşlara geri dönüşün sağlandığı çözüm masasında hayata geçirildiği vurgulandı. 


TOLLU: BELEDİYEMİZE GELEN HER VATANDAŞI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLIYORUZ

 Konuyla ilgili konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu şunları söyledi: “Gelen misafiri en iyi şekilde ağırlamak bizim geleneğimizin özünde yatmaktadır. Bu düşünceyi hakim kılmak adına Belediyemize gelen vatandaşımızı kapıda karşılayıp elinden tutarak, işlerini görerek, hoş bir seda bırakarak buradan ayrılmasını sağlıyoruz. İnsan odaklı belediyecilik anlayışını en iyi şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Belediyemize gelen vatandaşlarımız asla yabancılık hissetmezler. Çünkü biz, Erdemli’li olsun olmasın Belediyemize gelen her bireyi güler yüzlü bir şekilde karşılayarak hizmetlerini en kısa sürede hallederek, dualarla ayrılmalarını ilke edindik. Bu bizim için gurur verici bir durum. Devletle milleti kaynaştırmanın en önemli öğesi, bu tür bire bir yapılan münasebetlerdir. Samimi duygu ve düşüncelerle, insanın gözünün içine bakarak iletişim kurmak Belediye çalışanının en birinci görevidir. Bizim insanımız her şeyi hoş görür ama adam yerine konmamayı asla hoş görmez. Dinimizce Yüce Allah’ın yarattığı en değerli varlık olarak nitelendirilen insanlara hizmet etmek ve onlara müreffeh bir hayat sunabilmek için hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan gece gündüz çalışıyoruz.” İnsanlar arasında asla ayrım yapmadan kaliteli ve nitelikli hizmet sunmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Tollu, sözlerini “belediyemize gelen her insana, kim olursa olsun kucak açıp mutlu bir şekilde buradan ayrılmalarını sağlamaya devam edeceğiz” diyerek tamamladı.


ÇÖZÜM MASASI İLE VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA ENGEL YOK

Yetkililerden yapılan açıklamalarda ayrıca çözüm masası adı altındaki mevcut uygulamanın güçlendirildiği ifade edildi. Belediyenin sosyal medya hesapları ve internet sitesinden de çözüm masasına vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini bırakabilecekleri, belediyenin de aynı şekilde kısa sürede her vatandaşa dönüş yapacağının altı çizildi. Uygulamaların her geçen gün daha da geliştirileceği kaydedildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi