Sağlık- Sen Genel Başkanı Metin Memiş Mersin’de

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Sağlık Sen Mersin İl başkanı Şemsettin Karadoğan’ın ev sahipliği yaptığı Mersin İl Divan Toplantısına eşlik ederek, 1 Milyon üye hedefi için istişarelerde bulundu.

26 Kasım 2015 Perşembe, 00:00
G: 26.11.2015 - 16:25
Sağlık- Sen Genel Başkanı Metin Memiş Mersin’de
-

 

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Sağlık Sen Mersin İl başkanı Şemsettin Karadoğan’ın ev sahipliği  yaptığı Mersin İl Divan Toplantısına eşlik ederek, 1 Milyon üye hedefi için istişarelerde bulundu. Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak, Memur-Sen Mersin il başkanı Abdulla Çelik, Sağlık-Sen ilçe başkanları, temsilcileri, sağlık çalışanları toplantıya katılarak Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika ve Büyük Türkiye sloganının çerçevesi hakkında yapılması gerekenleri belirttiler.

Divan Toplantısına başlanmada önce kur'an ı kerim tilaveti yapıldı. İlk olarak Sağlık-Sen Mersin il başkanı Şemsettin Karadoğan sonrasında Memur-Sen il başkanı Abdulla Çelik son olarak da Metin Memiş söz alarak gündeme dair açıklamalarda bulundular.

Metin Memiş sözlerine Memur-Sen’in toplu sözleşme masasında göstermiş olduğu büyük başarı ile başladı. Toplu Sözleşme sürecinde sıkıntılı bir dönemin atlatıldığı ve çalışanların sesi olmak için yoğun tempoda çalıştıklarını belirterek her ne kadar süreç sabote edilmeye çalışılsa da bu başarıyı tüm çalışanlar adına kazandıklarının vurgusunu yaptı. Memiş, İmzalanan Toplu sözleşme ile kamu çalışanları adına birçok kazanım elde etmelerinin geleceğe dair umut verici olduğunu belirterek, ‘’Memur-Sen olarak çalışanlarımızın sesi olmaya devam edecek ve daima şartların daha iyi olması, refah payından çalışanların yararlanması için mücadelemizi sürdüreceğiz’’ dedi.

İstikrarın ülkemiz açısından büyük önem taşıdığını belirten Memiş, ülke olarak çok zor bir süreçten geçtik ve geçmeye devam ediyoruz. Son dönemlerde çeşitli bahaneler ile soydaşlarımız olan Bayırbucak Türkmenlerine katliam derecesinde saldırılar düzenlenmesinin kabul edilemez olduğunu belirten Memiş, bu yapılan suç insanlığa karşı yapılmış bir suçtur. Yüzyıllardan Bu yanan Türkmen toprakları Bayurbucağın yok edilmeye çalışılmasına ve burada yaşayan soydaşlarımızın göz göre göre katledilmesine göz yummamız mümkün değildir.

 

 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Bozdoğan 35 Operasyonu Kapsamında 9 İlde Terör Örgütü DEAŞ’a Yönelik Operasyon Düzenlendi
Toroslar Yalınayak Mahallesi Atatürk Caddesi’nde Yol Açma Ve Genişletme Çalışmaları Tamamlandı
Mersin Büyükşehir, Vatandaşların Mağduriyet Yaşamaması İçin Tedbir Almaya Devam Ediyor
Mersin Büyükşehir, Dış Denetimle Şeffaf Bir Hizmet Kalitesi Sunuyor
Başkan Seçer, Batı İlçelerinde Görev Alan Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşiminde Halk Ekmek Gerçeğini Açıkladı
Mersin’in Gülnar İlçesinde İşçileri Taşıyan Minibüsle Otobüs Çarpıştı, Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Mersin’in Erdemli İlçesinde Meydan Gelen Kazada Motosiklet Sürücüsü Kasım Döner Hayatını Kaybetti
Mersin’de Çamlıyayla-Tarsus Karayolu Üzerinde Yol Kenarında Bebek Bulundu
Mersin’de Minikler Bilişim Haftası’nda Teknolojiyle Buluştu, Teknoloji Dünyasına Adım Attı