Tarsus'ta MHP-AK PARTİ Arasında Oy Verme Tartışması Büyüyor

Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Gül'ün, Tarsus'taki evet oylarnın sadece Ak Parti'nin başarısı olarak açıklamasının ardından, MHP ilçe Başkanı Bodur, Gül'e çok sert cevap verdi.

18 Nisan 2017 Salı, 13:20
Tarsus'ta MHP-AK PARTİ Arasında Oy Verme Tartışması Büyüyor
-

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül imzalı basına kuruluşlarına gönderilen referandum açıklamasında Gül'ün "Meydanlarda destek veriyoruz diyenlerinin sözünü sadece lafta kaldığını gördük. Ak Parti olarak bugünkü aldığımız oy Ak Partiye aittir. " şeklinde açıklama yapması MHP çevresini rahatsız etti.

AK Partili Gül açıkamasına çok sert bir dille teki gösteren MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, "AKP İlçe başkanının Tarsusta Alınan oyların Sadece Kendilerine ait olduğunu iddia etmesinin sayısal zeka sorunu ile birlikte komiklikten ve kendini bir yerlere başarılı göstermek çabaların başka bir anlamı yoktur." ifadelerini kullandı.

Bodur yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Kimse kerameti kendinden bilmesin.MHP destek vermeseydi, Bugün hüsran bir sonuçla karşılaşılırdı. AKP ilçe başkanı İbrahim Gül'ün sosyal medya ve basında yer alan Özellikle bize meydanlarda destek veriyoruz.diyenlerinin sözünü sadece lafta kaldığını gördük.AKP olarak bu günkü aldığımız oy AKP ye aittir demesi şık değildir vicdani değildir.

Referandum sonucunda,Sn Cumhur Başkanı,Sn Başbakanın desteklerinden dolayı MHP ye teşekkür ettiği halde ilçe başkanının böyle açıklama yapmasının cahilikten başka bir şey oldığnı düşünüyorum

Talihsiz çıklamayı şiddetle kınıyorum. '' 16 Nisan tarihinde yapılan Halk oylaması sonucu çıkan iradenin Milletimize Hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çıkan Bu karar Milletimizin iradesidir sonuna kadar sagılıyız. Lierimiz Sn. Dr. Devlet Bahçelinin Talimatları ve Parti politikamız gereği İlçe Teşkilatımız 
ve Kuruluşlarımız süreç boyunca kararlılıkla çalışmış ve Genel Merkezimizin Aldığı kararın Arkasında İnanarak durmuştur.

Milletvekilimiz Belediye Başkanımız ve Teşkilatlarımız ile birlikte Tarsusun bir ucundan diğer ucuna  Referandum bilgilendirme proğramları düzenlenmiştir.

Ancak AKP İlçe başkanının Tarsusta Alınan oyların Sadece Kendilerine ait olduğunu iddia etmesinin sayısal zeka sorunu ile birlikte komiklikten ve kendini bir yerlere başarılı göstermek çabaların başka bir anlamı yoktur.
Sn Cumhur Başkanımızın, Sn başbakanımızınve Sn Bakanlarımızın bu noktadaki takdir ve teşekkürlerine rağmen AKP ilçe Başaknı hala kindar ve Bozguncu tavrını sürdürmektedir.

Daha Düne kadar Tarsus ta Asılan Türk Bayraklarından Rahatsız olan Her dönem farklı bir adaylık kompleksi yaşayan zatı muhteremin yerel Seçim hayelleri kurması, Milli hassasiyetlere sahip Tarsusluların hafızası ile dalga geçmekten ibarettir.

Referandum Sürecinde sağlanan ve özlenen birlikteliğe zarar verici hesap ve planlar üzerine kurulu bir siyaset anlayışı Milliyetçi Hareketin siyasi anlayışında kabul görmez.

Bu tür talihsiz açıklamalar, Halk oylaması sonucuna gölge düşürücü, şehrimizde sağlanan huzur ve kardeşlik ortamına saygızılıktır. Bizler bu düşüncelerin AKP ye gönül vermiş Vatandaşlarımıza ait olmadığını biliyoruz.

Bu düşüncelerle AKP ilçe başkanının nefsi açıklamalarını talihsiz buluyorum.Tekrar halk oylaması sonuçlarının Milletimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab- Allahtan temenni ve niyaz ediyorum.
Laf Biliyorsan konuş ibret alsınlar, Bilmiyorsan sus adam sansınlar. Kimsenin Tarsusta tesis edilen huzuru bozmaya hakkı yoktur."

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi