"xperıa z3 compact" renklerle uyumu ile Göz Kamaştırıyor, İşte Xperia™ Z3 Compact

Performanstan ödün vermeyen kompakt, suya dayanıklı bir cep telefonu beyaz, siyah, kırmızı ve mavi olmak üzere 4 farklı renkte satışlar için vitrinlerde yerlerini aldı. Oldukça şık tasarıma sahip olan "xperıa z3 compact" renklerle uyumu ile göz kamaştırıyor.

08 Mayıs 2016 Pazar, 00:08
G: 08.05.2016 - 00:10
"xperıa z3 compact" renklerle uyumu ile Göz Kamaştırıyor, İşte Xperia™ Z3 Compact
-

Kompakt bir akıllı telefonla her zamankinden daha fazlasını yapın, Performanstan ödün vermeyen kompakt, suya dayanıklı bir cep telefonu beyaz, siyah, kırmızı ve mavi olmak üzere 4 farklı renkte satışlar için vitrinlerde yerlerini aldı. Oldukça şık tasarıma sahip olan "xperıa z3 compact" renklerle uyumu ile göz kamaştırıyor.
 
Sony Mobile Web Sayfasında Yer Alan "Yeni deneyimlere dalın" başlığı ile de 
"Nerede olduğunuz fark etmez; Xperia Z3 Compact her koşulda hayatınıza zenginlik katmak üzere tasarlandı. En yüksek suya dayanıklılık derecesine sahip Xperia Z3 Compact lavaboya düşürülmekle bile başa çıkabilirken, onunla yağmur altında çağrı yapmaktan ve her türlü hava koşulunda fotoğraf çekmekten korkmayacaksınız." ifadesi yer alıyor. 
 
 
İşte "Suya dayanıklı tasarım daha fazlasını yapmanıza olanak sağlar" sloganı ile 
Xperia Z3 Compact akıllı telefon, hayatınıza zenginlik katmak üzere tasarlandı. Hayat, dört duvar arasında yaşanmaz. En yüksek suya dayanıklılık derecesine sahip olan* Xperia Z3 Compact, gelen çağrıları yağmur altında yanıtlamanıza olanak sağlar. Tüm bunları üstün kullanım özellikleriyle başarır. İnce ve kompakt tasarımı sayesinde tek elle kolayca kullanılabilen Xperia Z3 Compact, sağlamlık ve estetiği bir arada sunan bir Android akıllı telefondur. Teknik ve diğer akıllı cihazlardan ayıran özellikleri ile beğeni toplayan xperia z3 compact kullanıcıların daha rahat ve düşme ve su teması konusunda korkusuzca kullanılabilirliğini kanıtlamış olurken. Artık cihazların ilerleyen zamanlarda tamamiyle uzun süre su altında çalışmasının standart hale geleceği ve daha sağlam bir yapıda olacağı yönündeki tahminlerin artacağı görünüyor.
 
 
 
Sony Mobile sayfası üzerinde yer alan diğer bilgiler ise şu şekilde
 
 
"IP65 ve IP68 standartlarına uygun olan Xperia Z3 Compact, toz girişine karşı korumalı ve suya dayanıklıdır. Tüm portlar ve kapaklar sıkıca kapalı olduğu sürece telefon (i) toz girişine karşı dayanıklıdır (ii) IP65 ile uyumlu olarak her yönden maruz kalabileceği düşük basınçlı su püskürtmelerine karşı korumalıdır ve/veya (iii) IP68 ile uyumlu olarak tatlı suda 1,5 metre derinlikte 30 dakikaya kadar kalabilir. Cihazın yanlış veya kötüye kullanımı garantiyi geçersiz kılar. "
 

Mükemmel anlar için en iyi kameramız

En iyi anların bazıları en az ışıkta gerçekleşir. Sony’nin yıllara dayanan kamera uzmanlığı, Xperia Z3 Compact ürününün benzersiz düşük ışık koşullarında benzersiz çekim olanakları sunmasına imkan tanır. Cyber-shot ve Handycam teknolojileri sayesinde hareket halindeyken mükemmel videolar kaydedebilir ve su altında net fotoğraflar çekebilirsiniz. Fotoğraflarınızı bir sonraki seviyeye taşımak mı istiyorsunuz? Benzersiz kamera uygulamalarımızla yaratıcılığınızı serbest bırakın. İyiden fazlasını hak eden anılar için şimdiye kadarki en iyi akıllı telefon kameramız.

 

Rakipsiz Sony eğlencesi. İstediğiniz yerde.

Xperia Z3 Compact, en parlak ekranımızı en yeni Sony ses teknolojileriyle birlikte sunuyor. Yüksek Çözünürlüklü ses ile her ritmi olması gerektiği gibi duyun ve Dijital Gürültü Önleme desteği ile dikkatinizin dağılmasına engel olun. Filmler Uygulamasına dokunarak gişe rekorları kıran bir filmi balkonunuzda izleyin ve PlayStation®4 konsoluna PS4™ Uzaktan Oynatma* özelliğiyle erişin. Bazı geceler içeride kalmak için fazla iyidir.

2 gün pil ömrü sunan tam donanımlı bir akıllı telefon

Xperia Z3 Compact, üst düzey malzemeleri en iyi Sony teknolojileriyle birleştiren bir suya dayanıklı akıllı telefondur*. Sonuç olarak ortaya, günün her saatinde keyfini çıkarabileceğiniz daha iyi bir akıllı telefon deneyimi çıkar. En gelişmiş kamera, üst düzey oyun oynama keyfi ve 2 gün* pil ömrüne, ince ve kompakt bir tasarımla sahip olacaksınız. Bu akıllı telefon imkansızın sınırlarını çok uzaklara taşıyor. Yaşamlarında %10’la yetinmeyenler için.

SmartWear ile daha akıllıca yaşayın

SmartWear sizin için önemli olan anları asla unutmamanıza yardımcı olur. Sevdiğiniz şeyleri kolaylıkla takip edin ve dünyanızı dilediğiniz gibi kontrol edin. Eğlenin, iyi görünün, akıllıca yaşayın

Xperia Z3

Bir akıllı telefonun yapmasını istediğiniz her şeyi. Her zamankinden daha iyi.

Kaynak: Sony Mobile

   

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Tarsus İlçesinde Devrilen Traktörün Altında Kalan Hüseyin Palas Hayatını Kaybetti
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Akdeniz Bölgesi İçin Uyarı Yaptı, Bu Gece Yağışın Mersin’de de Etkisini Göstermesi Bekleniyor
Mersin’de İnşaat Alanındaki Boş Çukura Düşen İşçiyi Büyükşehir İtfaiye Ekipleri Kurtardı
Mersin Büyükşehir, Kadın Ve Çocukların Sosyal Gelişimlerini Desteklemeyi Sürdürüyor, Kadınlar Hem Yeteneklerini Keşfediyor Hem De Öz Gelişimlerine Katkı Sunuyor
Mersin Büyükşehir’den Nacarlı’da 600 Metrelik Yol Yapım Çalışması
Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Gaziantep'te ‘23 Nisan Çocuk Tiyatrosu Şenliği’nde Yer Aldı
Tarsus Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri Tarafından Şehrin Dört Bir Yanında Parklarda Çalışmalar Devam Ediyor
Litvanya Cumhuriyeti Büyükelçisi Eksl. Ricardas Degutis Ve Beraberindeki Heyet Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ni Ziyaret Etti
Başkan Seçer, Litvanya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Degutıs İle Bir Araya Geldi
Başkan Seçer’den 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı