Teknoloji »

Türkiye’nin İlk SEO Etkinliği Bu Yıl Dördüncü Defa Gerçekleşiyor

Türkiye’de hızla gelişen SEO sektörüne en büyük katkıyı yapan etkinliklerin mimarı Digitalzone oldu. İlk kez 2013 yılında düzenlediği etkinlik ile dikkat çeken Digitalzone etkinliklerini her yıl devam ettirdi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Türkiye’de SEO alanındaki ilk Ar-Ge çalışmalarını yapan Zeo, bu yıl düzenleyeceği dördüncü etkinliğini Digitalzone ismiyle hazırlıyor.


İlk etkinlik Türkiye’de büyük yankı uyandırmıştı. Majestic SEO’nun kurucusu olan Dixon Jones, dünyaca popüler dijital pazarlama ajansı olan Distelled’in danışmanı Stephanie Chang, Google uzmanlarından Kaspar Szymanski gibi son derece önemli olan isimler bu konferansta katılımcılar ile buluşmuştu. Tüm katılımcıların memnun ayrıldığı konferansın ikincisi 2014 yılında gerçekleşti.

 


Her iki konferans da büyük bir ilgi gördü. SEO alanında bilgi sahibi olmak isteyen herkese kapılarını açık tutan konferansların üçüncüsü Türkiye’de bir ilk oldu. Bu konferans Türkiye’nin ilk “içerik pazarlama konferansı” olmayı başardı. Özellikle aksiyon odaklı 5 SEO stratejisini katılımcılara aktaran ve teknik SEO çalışmalarıyla ses getiren DeepCrawl Yönetici Direktörü Mark Thomas konferansta en büyük ilgiyi gören isimlerden biri olmuştu.



Dijital Pazarlamada Dünya Devletini Buluşturan Konferans Türkiye’de!

2013 yılından bu yana son derece verimli etkinlikler hazırlayan ekip bu yıl çok daha geniş kapsamlı ve katılımcı sayısının 700’den fazla olacağı yeni bir konferansa imza atacak. Gerek konuşmacı olacak isimler, gerek konferansın teması ve gerekse ele alınacak konular bakımından kuşkusuz Doğu Avrupa'nın en büyük dijital pazarlama konferansı olacak.


Bu yıl “SEO Teknolojisinde En İyi İnovasyon” ödülü alan SEO Monitor kurucusu ve CEO’su Cosmin Negrescu, DigitalOlympus.net’in kurucusu Alexandra Tachalova, AKM3’ün kurucusu Andre Alpar konuşmacılardan yalnızca birkaçı. Türkiye’den de son derece önemli isimler konferansta güncel konularda sunumlar gerçekleştirecek.


700’den fazla üst düzey dijital pazarlama uzmanı ve 10’dan fazla dünyaca tanınan yabancı konuşmacıyı ağırlayacak olan konferans SEO hakkında bilgi edinmek ve mesleki anlamda SEO alanında kendini geliştirmek isteyenler için harika bir fırsat. İstanbul Şişli’deki Radisson Blu Hotel’de düzenlenecek olan konferanstaki yerinizi şimdiden ayırtın. 
 
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.