Türkiye’nin İlk SEO Etkinliği Bu Yıl Dördüncü Defa Gerçekleşiyor

Türkiye’de hızla gelişen SEO sektörüne en büyük katkıyı yapan etkinliklerin mimarı Digitalzone oldu. İlk kez 2013 yılında düzenlediği etkinlik ile dikkat çeken Digitalzone etkinliklerini her yıl devam ettirdi.

17 Ekim 2016 Pazartesi, 23:31
Türkiye’nin İlk SEO Etkinliği Bu Yıl Dördüncü Defa Gerçekleşiyor
-


Türkiye’de SEO alanındaki ilk Ar-Ge çalışmalarını yapan Zeo, bu yıl düzenleyeceği dördüncü etkinliğini Digitalzone ismiyle hazırlıyor.


İlk etkinlik Türkiye’de büyük yankı uyandırmıştı. Majestic SEO’nun kurucusu olan Dixon Jones, dünyaca popüler dijital pazarlama ajansı olan Distelled’in danışmanı Stephanie Chang, Google uzmanlarından Kaspar Szymanski gibi son derece önemli olan isimler bu konferansta katılımcılar ile buluşmuştu. Tüm katılımcıların memnun ayrıldığı konferansın ikincisi 2014 yılında gerçekleşti.

 

Zeo


Her iki konferans da büyük bir ilgi gördü. SEO alanında bilgi sahibi olmak isteyen herkese kapılarını açık tutan konferansların üçüncüsü Türkiye’de bir ilk oldu. Bu konferans Türkiye’nin ilk “içerik pazarlama konferansı” olmayı başardı. Özellikle aksiyon odaklı 5 SEO stratejisini katılımcılara aktaran ve teknik SEO çalışmalarıyla ses getiren DeepCrawl Yönetici Direktörü Mark Thomas konferansta en büyük ilgiyi gören isimlerden biri olmuştu.



Dijital Pazarlamada Dünya Devletini Buluşturan Konferans Türkiye’de!

2013 yılından bu yana son derece verimli etkinlikler hazırlayan ekip bu yıl çok daha geniş kapsamlı ve katılımcı sayısının 700’den fazla olacağı yeni bir konferansa imza atacak. Gerek konuşmacı olacak isimler, gerek konferansın teması ve gerekse ele alınacak konular bakımından kuşkusuz Doğu Avrupa'nın en büyük dijital pazarlama konferansı olacak.


Bu yıl “SEO Teknolojisinde En İyi İnovasyon” ödülü alan SEO Monitor kurucusu ve CEO’su Cosmin Negrescu, DigitalOlympus.net’in kurucusu Alexandra Tachalova, AKM3’ün kurucusu Andre Alpar konuşmacılardan yalnızca birkaçı. Türkiye’den de son derece önemli isimler konferansta güncel konularda sunumlar gerçekleştirecek.


700’den fazla üst düzey dijital pazarlama uzmanı ve 10’dan fazla dünyaca tanınan yabancı konuşmacıyı ağırlayacak olan konferans SEO hakkında bilgi edinmek ve mesleki anlamda SEO alanında kendini geliştirmek isteyenler için harika bir fırsat. İstanbul Şişli’deki Radisson Blu Hotel’de düzenlenecek olan konferanstaki yerinizi şimdiden ayırtın. 
 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi