Erdemli »

Köpeği Aracın Arkasına Bağlayarak Sürükledi, Mersin'de Vahşet

Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşanılan vahşet sosyal medyada şok etkisi yarattı. Rottweiler cinsi köpeği aracının arkasına bağladığı ip ile klometrelerce sürükleyen insanlık dışı davranışa tepkiler çığ gibi büyüdü.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’de bir otomobilin arkasına iple bağlanan Rottweiler cinsi köpeğin cansız bedeni, araç sahibi tarafından sürüklenerek götürüldü. Yaşanan olay başka bir sürücü tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Hayvanlara yönelik acımasızlığın görüntülerinden biri de Mersin’in Erdemli ilçesinde kaydedildi. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde bir otomobilin arkasına bağlı köpeğin cansız bedeninin vicdansız sürücü tarafından sürüklenerek götürüldüğü görüldü.
Mersin Hayvanları Koruma ve Sahiplendirme Platformu’nun sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerde Rottweiler cinsi köpeğin cansız bedeni bir arazi aracının arkasına bağlı şekilde sürükleniyor. Görüntüyü kaydeden vatandaş ise, şu değerlendirmede bulunuyor: “Mersin’in Erdemli ilçesinde bir pikabın arkasında köpeği bağlayarak sürüklüyor. Köpek az önce koşuyordu şuan ölmüş vaziyette”. Daha sonra vatandaşlar tarafından durdurulan sürücünün çekilen fotoğrafta köpeğin cesedine bastığı görülüyor.Vicdanları sızlatan bu görüntüler sosyal medyada paylaşılmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Kullanıcılar karşılaştıkları görüntünün insanlık dışı bir hareket olduğunu ifade ederek, sürücünün yakalanıp cezalandırılmasını istediler. (Kaynak: Mersin Portal)


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.