Köpeği Aracın Arkasına Bağlayarak Sürükledi, Mersin'de Vahşet

Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşanılan vahşet sosyal medyada şok etkisi yarattı. Rottweiler cinsi köpeği aracının arkasına bağladığı ip ile klometrelerce sürükleyen insanlık dışı davranışa tepkiler çığ gibi büyüdü.

25 Ocak 2018 Perşembe, 16:03
Köpeği Aracın Arkasına Bağlayarak Sürükledi, Mersin'de Vahşet
-

Mersin’de bir otomobilin arkasına iple bağlanan Rottweiler cinsi köpeğin cansız bedeni, araç sahibi tarafından sürüklenerek götürüldü. Yaşanan olay başka bir sürücü tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Hayvanlara yönelik acımasızlığın görüntülerinden biri de Mersin’in Erdemli ilçesinde kaydedildi. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde bir otomobilin arkasına bağlı köpeğin cansız bedeninin vicdansız sürücü tarafından sürüklenerek götürüldüğü görüldü.
Mersin Hayvanları Koruma ve Sahiplendirme Platformu’nun sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerde Rottweiler cinsi köpeğin cansız bedeni bir arazi aracının arkasına bağlı şekilde sürükleniyor. Görüntüyü kaydeden vatandaş ise, şu değerlendirmede bulunuyor: “Mersin’in Erdemli ilçesinde bir pikabın arkasında köpeği bağlayarak sürüklüyor. Köpek az önce koşuyordu şuan ölmüş vaziyette”. Daha sonra vatandaşlar tarafından durdurulan sürücünün çekilen fotoğrafta köpeğin cesedine bastığı görülüyor.Vicdanları sızlatan bu görüntüler sosyal medyada paylaşılmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Kullanıcılar karşılaştıkları görüntünün insanlık dışı bir hareket olduğunu ifade ederek, sürücünün yakalanıp cezalandırılmasını istediler. (Kaynak: Mersin Portal)
Köpeği Aracın Arkasına Bağlayarak Sürükledi, Mersin'de Vahşet
Köpeği Aracın Arkasına Bağlayarak Sürükledi, Mersin'de Vahşet

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
187 Sido
19:06
25 Ocak 2018 Perşembe
suraya bak kimsenin umrunda degil.Gereksiz seylere yorum yapmayi biliyorsunuz ama. Ayip ayip.Yaziklar olsun Sizlere
31.145.77.66
187 Sido
17:39
25 Ocak 2018 Perşembe
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Bunlarin Hic birini yorumumda yazmadim.Niye eklenmedi yorumum??????????????
31.145.77.66
187 Sido
17:14
25 Ocak 2018 Perşembe
Bu Dünya Asil Hayvanlarin.Onlar bizden önce geldi bu Dünyaya.Sen hangi cürrete dayanarak bu cana kiyiyorsun.Oda bir Can onunda hisleri var.Acilari var.Bu kadarmi vurdum duymaz ve vijdansiz olduk Insan Oglu olarak.Sana bunlari yapsalar,seni Adam yerine koyup bize ceza keserler.Sen kimsinki.Ama kime Anlatiyorum.Insanligi unutan birine Insanligi anlatmaya calisiyorum.O Köpegin Sucu neydiki böyle izdirap cektirdin.Dinlemedimi veya bir Tavukmu öldürdü.Unutma bunlar onlarin özünde var.Yaradan Öyle yaratmis.Ne yazikide senide böyle.Birde sanki Iyi birsey yapmis gibi,kahramanmis gibi utanmadan poz veriyor.
31.145.77.66
187
16:47
25 Ocak 2018 Perşembe
Asil seni baglamali ve sürüklemeli
31.145.77.66
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti