Güncel » Yerel »

MESKİ'den Önemli Çalışma

'Öneri gelmiyorsa, sen öneriye git...'


@mersinhaber 'i takip et

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(MESKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların ve çalışanların önerilerini almak için “Dinamik Öneri Ekibi” ile “Öneri Gelmiyorsa Sen Öneriye Git” sloganıyla kaliteli hizmetlerin standartını yükseltiyor.

MESKİ Genel Müdürlüğü olarak, Öneri sistemi ile vatandaşlarımızın ve çalışanlarımızın görüş ve önerileri doğrultusunda istek ve beklentilerini karşılamak, yeni hizmetler geliştirmek, kurum içindeki süreçlerimizi ve uygulamalarımızı iyileştirmek ve bunları yaparken vatandaşlarımız ve çalışanlarımızın da yönetim kararlarına katılımını sağlamayı amaçlamaktayız.

Öneri Sistemi öncelikle vatandaşlarımız, işçilerimiz  ve memurlarımızdan  yöneticilerimize kadar tüm kurum  personelimizin, kurumumuzdaki  tüm çalışma alanları ile ilgili her türlü konuda önerilerini bize iletebilecekleri; iyileştirilmesi gereken hizmet alanları ve yeni hizmet ihtiyaçları konusunda görüş ve önerilerini kolaylıkla yönetime iletilebileceği bir iletişim platformu olarak tasarlanmış bulunmaktadır. Bu amaçla görüş ve önerilerini bizimle paylaşmak isteyen vatandaşlarımız ve personelimiz için Hizmet Noktalarımıza “İstek/Öneri Kutuları” ile “İstek/Öneri Formları” yerleştirilmiştir. Öneri sisteminin geliştirilmesi ve ulaşılabilirliğini arttırmak amacıyla kurulan “Dinamik Öneri Ekibi” ile “Öneri Gelmiyorsa Sen Öneriye Git” sloganı ile sahada çalışan personellerimize giderek önerilerini dinliyor ve değerlendirmeye alıyoruz. Tüm öneriler aylık olarak Kurumumuz tarafından değerlendirilecek ve uygulanabilir bulunan öneriler, hizmetlerimizin iyileştirilmesini ve hizmet kalitemizi artırmayı sağlayacaktır.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.