MESKİ'den Önemli Çalışma

'Öneri gelmiyorsa, sen öneriye git...'

30 Nisan 2018 Pazartesi, 17:24
MESKİ'den Önemli Çalışma
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(MESKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların ve çalışanların önerilerini almak için “Dinamik Öneri Ekibi” ile “Öneri Gelmiyorsa Sen Öneriye Git” sloganıyla kaliteli hizmetlerin standartını yükseltiyor.

MESKİ Genel Müdürlüğü olarak, Öneri sistemi ile vatandaşlarımızın ve çalışanlarımızın görüş ve önerileri doğrultusunda istek ve beklentilerini karşılamak, yeni hizmetler geliştirmek, kurum içindeki süreçlerimizi ve uygulamalarımızı iyileştirmek ve bunları yaparken vatandaşlarımız ve çalışanlarımızın da yönetim kararlarına katılımını sağlamayı amaçlamaktayız.

Öneri Sistemi öncelikle vatandaşlarımız, işçilerimiz  ve memurlarımızdan  yöneticilerimize kadar tüm kurum  personelimizin, kurumumuzdaki  tüm çalışma alanları ile ilgili her türlü konuda önerilerini bize iletebilecekleri; iyileştirilmesi gereken hizmet alanları ve yeni hizmet ihtiyaçları konusunda görüş ve önerilerini kolaylıkla yönetime iletilebileceği bir iletişim platformu olarak tasarlanmış bulunmaktadır. Bu amaçla görüş ve önerilerini bizimle paylaşmak isteyen vatandaşlarımız ve personelimiz için Hizmet Noktalarımıza “İstek/Öneri Kutuları” ile “İstek/Öneri Formları” yerleştirilmiştir. Öneri sisteminin geliştirilmesi ve ulaşılabilirliğini arttırmak amacıyla kurulan “Dinamik Öneri Ekibi” ile “Öneri Gelmiyorsa Sen Öneriye Git” sloganı ile sahada çalışan personellerimize giderek önerilerini dinliyor ve değerlendirmeye alıyoruz. Tüm öneriler aylık olarak Kurumumuz tarafından değerlendirilecek ve uygulanabilir bulunan öneriler, hizmetlerimizin iyileştirilmesini ve hizmet kalitemizi artırmayı sağlayacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı