Toroslar » Siyaset » Güncel »

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tuna’ya Sevgi Seli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, İlçelerde gerçekleştirdiği Teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
MHP Erdemli, Silifke, Mut ve Gülnar İlçe Teşkilatları ile Ülkü Ocakları’nı ziyaret ederek, siyasi gelişmelerle ilgili istişarelerde bulunan Başkan Hamit Tuna, ziyaretleri sırasında Erdemli, Mut ve Gülnar Belediyeleri’nde de Belediye Başkanları ve personelleriyle bir araya geldi.
MHP Mersin İl Teşkilat Yöneticileri, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ve Yöneticileri ile Belediye Meclis Üyeleri ve partililerin de eşlik ettiği ilçe gezilerinde Teşkilat yöneticileri, Belediye Başkanları, partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Hamit Tuna, kendisine gösterilen bu sevgi ve teveccühten dolayı herkese teşekkür etti.
15 yıllık Toroslar Belediye Başkanlığı süresince çalışmalarını Mersin sevgisi ve hizmet aşkıyla gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Tuna; “MHP’den Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olduğumuzu açıkladığımız günden bugüne vatandaşlarımızın bize göstermiş olduğu bu coşku ve sevgi bizim çalışma azmimizi ve şevkimizi daha da arttırdı. Çünkü biz her zaman insan odaklı hizmet yaptık” dedi.
Tüm hemşerilerine seslenerek; “Allah’ın izniyle birlikte ve beraber olduğumuzda başaramayacağız hiçbir şey yok” diyen Başkan Tuna; “Belediyeciliği iyi biliyoruz. Şehrimizi tanıyoruz ve problemlerini de biliyoruz. Bu şehirde doğduk ve büyüdük. Toplumun her katmanındaki insanlarımızın yanında yer aldık. Yaşamımız da millet ortalamasıdır. Vereceğiniz desteklerinizden dolayı şimdiden Allah razı olsun. Yunus’un dediği gibi ‘Birleşirsek tok oluruz, ayrışırsak yok oluruz’. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve inşallah bu seçimi açık ara alacağız. Çıktık bir sefere, zafer Allah’ın takdiridir” dedi.
Başkan Tuna, ziyaretlerinin ardından Gülnar İlçesi’ndeki mesire alanında gerçekleştirilen 16’ncı Geleneksel Uluslararası Kültür, Elma ve Badem Festivali’ne de katılarak, ilçe halkının festival coşkusuna ortak oldu.




Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.