Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tuna’ya Sevgi Seli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, İlçelerde gerçekleştirdiği Teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

15 Eylül 2018 Cumartesi, 17:33
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tuna’ya Sevgi Seli
-

MHP Erdemli, Silifke, Mut ve Gülnar İlçe Teşkilatları ile Ülkü Ocakları’nı ziyaret ederek, siyasi gelişmelerle ilgili istişarelerde bulunan Başkan Hamit Tuna, ziyaretleri sırasında Erdemli, Mut ve Gülnar Belediyeleri’nde de Belediye Başkanları ve personelleriyle bir araya geldi.
MHP Mersin İl Teşkilat Yöneticileri, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ve Yöneticileri ile Belediye Meclis Üyeleri ve partililerin de eşlik ettiği ilçe gezilerinde Teşkilat yöneticileri, Belediye Başkanları, partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Hamit Tuna, kendisine gösterilen bu sevgi ve teveccühten dolayı herkese teşekkür etti.
15 yıllık Toroslar Belediye Başkanlığı süresince çalışmalarını Mersin sevgisi ve hizmet aşkıyla gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Tuna; “MHP’den Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olduğumuzu açıkladığımız günden bugüne vatandaşlarımızın bize göstermiş olduğu bu coşku ve sevgi bizim çalışma azmimizi ve şevkimizi daha da arttırdı. Çünkü biz her zaman insan odaklı hizmet yaptık” dedi.
Tüm hemşerilerine seslenerek; “Allah’ın izniyle birlikte ve beraber olduğumuzda başaramayacağız hiçbir şey yok” diyen Başkan Tuna; “Belediyeciliği iyi biliyoruz. Şehrimizi tanıyoruz ve problemlerini de biliyoruz. Bu şehirde doğduk ve büyüdük. Toplumun her katmanındaki insanlarımızın yanında yer aldık. Yaşamımız da millet ortalamasıdır. Vereceğiniz desteklerinizden dolayı şimdiden Allah razı olsun. Yunus’un dediği gibi ‘Birleşirsek tok oluruz, ayrışırsak yok oluruz’. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve inşallah bu seçimi açık ara alacağız. Çıktık bir sefere, zafer Allah’ın takdiridir” dedi.
Başkan Tuna, ziyaretlerinin ardından Gülnar İlçesi’ndeki mesire alanında gerçekleştirilen 16’ncı Geleneksel Uluslararası Kültür, Elma ve Badem Festivali’ne de katılarak, ilçe halkının festival coşkusuna ortak oldu.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tuna’ya Sevgi Seli
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tuna’ya Sevgi Seli
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tuna’ya Sevgi Seli
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tuna’ya Sevgi Seli

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı