Erdemli'de Yirmi Yıllık Yola, Başkan Tollu Neşteri

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Sarıkaya Mahallesi sınırları içinde bulunan, Omarın Köyü olarak bilinen mevkiiye yaptığı hizmetlerden dolayı bir kez daha vatandaşın takdirini kazandı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Yörüklerin kullandığı Omarın Köyü mevkiinde yaşayanlar, yolun 20 yıl önce stabilize olarak yapıldığını fakat bir türlü malzemeli bakım çalışmasının tamamlanmadığından muzdarip olduklarını belirterek, Mükerrem Tollu ve ekibi tarafından yapılan bakım çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Erdemli Belediyesi, Büyükşehir Yasası sonrası ilçeye bağlanan mahallelerde artış olmasına rağmen herhangi bir aksaklığa mahal vermeden çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Küstüllü Sarıkaya bağlantı yolunu onaran ve bakımını gerçekleştiren Erdemli Belediyesi, 20 yıl önce açılmasına rağmen gerekli çalışmaların yapılmaması sonucu bölge Yörüklerini zor duruma sokan 9 kilometrelik yolun yapım, onarım ve bakım faaliyetlerini gerçekleştirdi.
BAŞKANIM YANIMDA, BAŞKANIN YANINDA
Çocuklarını okula göndermekte güçlük çektiklerini vurgulayan vatandaşlar, servislerin bozuk yola girmek istemediklerini, bu yüzden sıkıntı yaşadıklarını kaydetti. Sarıkaya Mahalle Muhtarı Mustafa ULAK,“Bu yolumuz çok önemli bir yol. Sebzecilerimiz ve Yörüklerimiz burada yaşıyor. Servis yolu olmamasından dolayı çocuklarımızı okula göndermekte zorlanıyorduk. Yolumuzu onaran Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyoruz”ifadelerini dile getirdi.
‘YÖRÜKLERE SELAM OLSUN’
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ürettikleri hizmet noktasında önceliklerinin vatandaşların rahatı olduğunun altını çizerek, özellikle kış aylarında yaşanan mağduriyeti en aza indirmek için ara vermeden, sıfır rakımdan iki bin beş yüz rakıma kadar her noktada çalışma yürüttüklerini kaydetti. Hizmetlerin devam edeceğini dile getiren Başkan Tollu, Yörüklere selam iletti.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.