Erdemli'de Yirmi Yıllık Yola, Başkan Tollu Neşteri

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Sarıkaya Mahallesi sınırları içinde bulunan, Omarın Köyü olarak bilinen mevkiiye yaptığı hizmetlerden dolayı bir kez daha vatandaşın takdirini kazandı.

26 Şubat 2019 Salı, 16:13
Erdemli'de Yirmi Yıllık Yola, Başkan Tollu Neşteri
-

Yörüklerin kullandığı Omarın Köyü mevkiinde yaşayanlar, yolun 20 yıl önce stabilize olarak yapıldığını fakat bir türlü malzemeli bakım çalışmasının tamamlanmadığından muzdarip olduklarını belirterek, Mükerrem Tollu ve ekibi tarafından yapılan bakım çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Erdemli Belediyesi, Büyükşehir Yasası sonrası ilçeye bağlanan mahallelerde artış olmasına rağmen herhangi bir aksaklığa mahal vermeden çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Küstüllü Sarıkaya bağlantı yolunu onaran ve bakımını gerçekleştiren Erdemli Belediyesi, 20 yıl önce açılmasına rağmen gerekli çalışmaların yapılmaması sonucu bölge Yörüklerini zor duruma sokan 9 kilometrelik yolun yapım, onarım ve bakım faaliyetlerini gerçekleştirdi.
BAŞKANIM YANIMDA, BAŞKANIN YANINDA
Çocuklarını okula göndermekte güçlük çektiklerini vurgulayan vatandaşlar, servislerin bozuk yola girmek istemediklerini, bu yüzden sıkıntı yaşadıklarını kaydetti. Sarıkaya Mahalle Muhtarı Mustafa ULAK,“Bu yolumuz çok önemli bir yol. Sebzecilerimiz ve Yörüklerimiz burada yaşıyor. Servis yolu olmamasından dolayı çocuklarımızı okula göndermekte zorlanıyorduk. Yolumuzu onaran Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyoruz”ifadelerini dile getirdi.
‘YÖRÜKLERE SELAM OLSUN’
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ürettikleri hizmet noktasında önceliklerinin vatandaşların rahatı olduğunun altını çizerek, özellikle kış aylarında yaşanan mağduriyeti en aza indirmek için ara vermeden, sıfır rakımdan iki bin beş yüz rakıma kadar her noktada çalışma yürüttüklerini kaydetti. Hizmetlerin devam edeceğini dile getiren Başkan Tollu, Yörüklere selam iletti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
yuruk maykış
20:07
26 Şubat 2019 Salı
emmioğlu 5 yılda yapmadın seçimi bekledin
176.40.234.51
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı