Erdemli İlçe Müftüsü Dr. Hayri Erenay’dan Yaz Kurslarına Ziyaret

Erdemli İlçe Müftüsü Dr. Hayri Erenay, Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yıl "Camiler Çocuk Dolsun, Ahlakı Kuran Olsun" sloganıyla düzenlenen yaz Kur'an kurslarını ziyaret etti.


@mersinhaber 'i takip et
İlçe Müftüsü Dr. Erenay, 'Kurslarımızda eğitim görmek için gelen siz gençlere canı gönülden teşekkür ediyorum. Sizler buraya gelerek yaratıcımızın hayat rehberi olarak bizlere göndermiş olduğu Kur'an-ı Kerim'i öğrenmek için geldiğinizden dolayı bizleri çok mutlu ettiniz. Erdemli, erdemliler şehridir. Kendisini geliştirerek, din eğitimine verdiği destekle her zaman için kendinden söz ettirmiştir.
Akranlarınız farklı ortamlarda tatillerini değerlendirirken sizleri buralardan görmekten dolayı çok mutlu oluyoruz ve hepinize bir defa daha çok teşekkür ediyorum. Burada okumayı öğrendiğiniz Kuran-ı sadece okumakla kalmayın okuduğunuzu anlamaya ve anladıklarınızı da hayatınızda yaşamaya gayret gösterin. Sizden istirham ediyorum, buradan çıktığınızda namazlarınızı asla terk etmeyin, Allah'ın dinine ve Kur'an'ına sahip çıkarsanız Allah'ta sizlerin en güzel şekilde sevindirir, mutlu eder.'' dedi.
Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkın. Kur'an için, Ezan için, Bayrak için ve vatanınız için her fedakarlığı yapın diyen Dr. Erenay, ''Çünkü vatan olmazsa hiçbir şey olmaz. Ülkemizin, devletimizin değerini iyi bilin. Bu bayrağı ve devleti bölmek isteyenlere fırsat vermeyin ve gerekli mücadeleyi verin. Sizler eğitiminizi en güzel şekilde alın ki bu devlete, bu bayrağa en güzel hizmeti vermiş olun. Sizlerin eğitim döneminde ve hayatınızda başarılı olmanız demek ülkemiz adına güzelliklerin yaşanması demektir. Onun için bulunduğunuz her ortamda en başarılı kişiler sizler olmalısınız.
İlim için yola çıkanın evine dönene kadar duası kabul olur. Ben sizden şunu istiyorum. Allah'ım dinimize zeval verme, devletimize zeval verme diye dua edin. Bayrağımıza ve İstiklal Marşımıza dil uzattırmayın, dil uzatanlara da müdahale edin. Bu konuda kesinlikle taviz vermeyin.'' dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.