Erdemli İlçe Müftüsü Dr. Hayri Erenay’dan Yaz Kurslarına Ziyaret

Erdemli İlçe Müftüsü Dr. Hayri Erenay, Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yıl "Camiler Çocuk Dolsun, Ahlakı Kuran Olsun" sloganıyla düzenlenen yaz Kur'an kurslarını ziyaret etti.

27 Haziran 2019 Perşembe, 23:54
Erdemli İlçe Müftüsü Dr. Hayri Erenay’dan Yaz Kurslarına Ziyaret
-

İlçe Müftüsü Dr. Erenay, 'Kurslarımızda eğitim görmek için gelen siz gençlere canı gönülden teşekkür ediyorum. Sizler buraya gelerek yaratıcımızın hayat rehberi olarak bizlere göndermiş olduğu Kur'an-ı Kerim'i öğrenmek için geldiğinizden dolayı bizleri çok mutlu ettiniz. Erdemli, erdemliler şehridir. Kendisini geliştirerek, din eğitimine verdiği destekle her zaman için kendinden söz ettirmiştir.
Akranlarınız farklı ortamlarda tatillerini değerlendirirken sizleri buralardan görmekten dolayı çok mutlu oluyoruz ve hepinize bir defa daha çok teşekkür ediyorum. Burada okumayı öğrendiğiniz Kuran-ı sadece okumakla kalmayın okuduğunuzu anlamaya ve anladıklarınızı da hayatınızda yaşamaya gayret gösterin. Sizden istirham ediyorum, buradan çıktığınızda namazlarınızı asla terk etmeyin, Allah'ın dinine ve Kur'an'ına sahip çıkarsanız Allah'ta sizlerin en güzel şekilde sevindirir, mutlu eder.'' dedi.
Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkın. Kur'an için, Ezan için, Bayrak için ve vatanınız için her fedakarlığı yapın diyen Dr. Erenay, ''Çünkü vatan olmazsa hiçbir şey olmaz. Ülkemizin, devletimizin değerini iyi bilin. Bu bayrağı ve devleti bölmek isteyenlere fırsat vermeyin ve gerekli mücadeleyi verin. Sizler eğitiminizi en güzel şekilde alın ki bu devlete, bu bayrağa en güzel hizmeti vermiş olun. Sizlerin eğitim döneminde ve hayatınızda başarılı olmanız demek ülkemiz adına güzelliklerin yaşanması demektir. Onun için bulunduğunuz her ortamda en başarılı kişiler sizler olmalısınız.
İlim için yola çıkanın evine dönene kadar duası kabul olur. Ben sizden şunu istiyorum. Allah'ım dinimize zeval verme, devletimize zeval verme diye dua edin. Bayrağımıza ve İstiklal Marşımıza dil uzattırmayın, dil uzatanlara da müdahale edin. Bu konuda kesinlikle taviz vermeyin.'' dedi.
Erdemli İlçe Müftüsü Dr. Hayri Erenay’dan Yaz Kurslarına Ziyaret
Erdemli İlçe Müftüsü Dr. Hayri Erenay’dan Yaz Kurslarına Ziyaret

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı