Tarsus » Çamlıyayla »

Kaymakam Kadir Sertel Otcu’dan, Ali Boltaç’a İade-i Ziyaret

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç’a iade-i ziyarette bulundu. Samimi bir ortamda geçen ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Yaz kararnamesinde Tarsus Kaymakamlığı görevine atanan Kadir Sertel Otcu, göreve gelir gelmez ziyaretlerde bulunan kurum yetkililerine iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.

Ali Boltaç’ı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Müdürlüğü Koordinatörlüğünde ziyaret eden Kaymakam Kadir Sertel Otcu, Tarsus’ta görev yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Tüm kurumlarla el birliği içerisinde çalışarak Tarsus’a ve bağlı mahallelere en iyi hizmeti götürmenin gayreti içerisinde olacaklarını kaydeden Kadir Sertel Otcu, “Tabi ki bu hizmet mücadelemizde en önemli kurumların başında Büyükşehir Belediyesi gelmektedir. Diyalog halinde olarak halkımızın beklentilerini karşılamayı ve var olan sorunları ortadan kaldıracağımıza gönülden inanıyorum” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç’ta Kaymakam Kadir Sertel Otcu’yu ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak ölümden, yaşamın her alanına kadar halkın ihtiyaçlarına cevap vermeye gayret gösterdiklerini belirten Boltaç, “Büyükşehir Belediyesi olarak, bizim sorumluluk alanımız olan Çamlıyayla’dan Tarsus’a kadar hem merkez mahallelerde, hem de bağlı mahallelerde altyapı sorunlarını ortadan kaldırmaya ve sosyal hayatı canlandırmaya gayret gösteriyoruz.

Büyükşehir olarak kurumlar arasında ki diyalogun güçlü olmasından yanayız. Bu durum hizmete; doğal olarak da halkımıza yansıyacaktır. Siz değerli Kaymakamımız öncülüğünde iyi bir çalışma dönemi geçireceğimize inanıyorum. Bir kez daha nazik ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.