Kaymakam Kadir Sertel Otcu’dan, Ali Boltaç’a İade-i Ziyaret

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç’a iade-i ziyarette bulundu. Samimi bir ortamda geçen ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü.

09 Ekim 2019 Çarşamba, 17:23
Kaymakam Kadir Sertel Otcu’dan, Ali Boltaç’a İade-i Ziyaret
-

Yaz kararnamesinde Tarsus Kaymakamlığı görevine atanan Kadir Sertel Otcu, göreve gelir gelmez ziyaretlerde bulunan kurum yetkililerine iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.

Ali Boltaç’ı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Müdürlüğü Koordinatörlüğünde ziyaret eden Kaymakam Kadir Sertel Otcu, Tarsus’ta görev yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Tüm kurumlarla el birliği içerisinde çalışarak Tarsus’a ve bağlı mahallelere en iyi hizmeti götürmenin gayreti içerisinde olacaklarını kaydeden Kadir Sertel Otcu, “Tabi ki bu hizmet mücadelemizde en önemli kurumların başında Büyükşehir Belediyesi gelmektedir. Diyalog halinde olarak halkımızın beklentilerini karşılamayı ve var olan sorunları ortadan kaldıracağımıza gönülden inanıyorum” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç’ta Kaymakam Kadir Sertel Otcu’yu ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak ölümden, yaşamın her alanına kadar halkın ihtiyaçlarına cevap vermeye gayret gösterdiklerini belirten Boltaç, “Büyükşehir Belediyesi olarak, bizim sorumluluk alanımız olan Çamlıyayla’dan Tarsus’a kadar hem merkez mahallelerde, hem de bağlı mahallelerde altyapı sorunlarını ortadan kaldırmaya ve sosyal hayatı canlandırmaya gayret gösteriyoruz.

Büyükşehir olarak kurumlar arasında ki diyalogun güçlü olmasından yanayız. Bu durum hizmete; doğal olarak da halkımıza yansıyacaktır. Siz değerli Kaymakamımız öncülüğünde iyi bir çalışma dönemi geçireceğimize inanıyorum. Bir kez daha nazik ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”