Akdeniz »

Merkez Üssü Girit Adası Açıkları (Akdeniz) Olan 4.8 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Saat 07:18:18 sıralarında 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte Kandilli Rasathanesinin verilerine göre son depremler.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Boğaziçi Üniversitesinin Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE)’nün Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan Son Depremler tablosundaki bilgilere göre;
Önemli olaylar, son dakika gelişmeleri, personel alım ilanları ve diğer tüm konulardan daha hızlı haberdar olmak için @mersinhaber instagram hesabını takip ediniz.
18 Mayıs 2020 Pazartesi günü 07:18 saatlerinde merkez üssü Girit Adası Açıkları (Akdeniz) olarak belirlenen, yerin 11.4 km derinliğinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlanan deprem verilerine göre; 07:18:18 saatlerinde (enlem,boylam) 34.1387,25.5732 koordinatlarında meydana geldi.
Depremin meydana geldiği noktayı HARİTA ÜZERİNDE görmek için tıklayınız.

İşte Ülke Genelinde ölçülen diğer 4.2 ve üzeri Son 3 Deprem;


8 Mayıs 2020 Cuma günü 06:14 Girit Adası Açıkları (Akdeniz) 5.0 km derinlik 4.5 büyüklükte ( 33.9777 , 25.6720 ) koordinatlarında deprem meydana geldi.


Diğer detaylar ve anlık Son Depremler bölümünden erişebilirsiniz.
Kaynak: Kandili Rasathanesi Deprem Araştırma Merkezi
Önemli not: Veriler Mon, 18 May 2020 06:36:36 GMT tarihinde alınmıştır, saat itibari ile veriler yapılacak güncellemeler ile değişiklik gösterebilir.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.