Merkez Üssü Girit Adası Açıkları (Akdeniz) Olan 4.8 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Saat 07:18:18 sıralarında 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte Kandilli Rasathanesinin verilerine göre son depremler.

Merkez Üssü Girit Adası Açıkları (Akdeniz) Olan 4.8 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
Saat 07:18:18 sıralarında 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte Kandilli Rasathanesinin verilerine göre son depremler.
Google News'te Abone Ol

Boğaziçi Üniversitesinin Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE)’nün Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan Son Depremler tablosundaki bilgilere göre;

Önemli olaylar, son dakika gelişmeleri, personel alım ilanları ve diğer tüm konulardan daha hızlı haberdar olmak için @mersinhaber instagram hesabını takip ediniz.

18 Mayıs 2020 Pazartesi günü 07:18 saatlerinde merkez üssü Girit Adası Açıkları (Akdeniz) olarak belirlenen, yerin 11.4 km derinliğinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlanan deprem verilerine göre; 07:18:18 saatlerinde (enlem,boylam) 34.1387,25.5732 koordinatlarında meydana geldi.

Depremin meydana geldiği noktayı HARİTA ÜZERİNDE görmek için tıklayınız.

İşte Ülke Genelinde ölçülen diğer 4.2 ve üzeri Son 3 Deprem;

8 Mayıs 2020 Cuma günü 06:14 Girit Adası Açıkları (Akdeniz) 5.0 km derinlik 4.5 büyüklükte ( 33.9777 , 25.6720 ) koordinatlarında deprem meydana geldi.


Diğer detaylar ve anlık Son Depremler bölümünden erişebilirsiniz.

Kaynak: Kandili Rasathanesi Deprem Araştırma Merkezi

Önemli not: Veriler Mon, 18 May 2020 06:36:36 GMT tarihinde alınmıştır, saat itibari ile veriler yapılacak güncellemeler ile değişiklik gösterebilir.

Kaynak: Mersin Haber

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin