Silifke » Mezitli » Yerel »

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan Şahıslara Yönelik Düzenlediği Operasyonda 2 Şüpheliyi Kıskıvrak Yakaladı

Jandarma ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik başlattığı araştırmalar sonucunda Silifke ve Mezitli ilçelerinde 2 şahsın uyuşturucu madde satışı yaptığını tespit etti.


@mersinhaber 'i takip et
Tespit edilen şüphelileri takibe alan Jandarma düzenlediği operasyon ile şüphelileri suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilere ait ev ve araçlarda arama yapan Jandarma; 21.300 gr. skunk, 310 gr. kubar esrar, 40 gr. kenevir tohumu, 2 adet hassas terazi, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 10 adet tabanca fişeği, 3 adet telefon ile suçtan elde edilen 1500 TL nakit paraya
el koydu. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 2 şüpheliden 1’i tutuklanırken, 1 şüpheli şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.