Yaşam »

Erzurum'da Ahmet Küçükler'in Babası Hacı Feyzullah Küçükler Son Yolculuğuna Uğurlandı

Erzurum'da, eski belediye başkanı Ahmet Küçükler’in babası Hacı Feyzullah Küçükler, dualarla uğurlandı. Cenaze namazı, Narmanlı Camii'nde kılındı ve ardından Aziziye ilçesi Söğütlü Mahallesi'nde toprağa verildi.

2004-2014 yılları arasında Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin başkanlığını yürüten Ahmet Küçükler'in babası Hacı Feyzullah Küçükler, hayatını kaybetti. Cenaze namazı, bugün ikindi namazının ardından Erzurum'daki Narmanlı Camii’nde gerçekleştirildi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Baba Küçükler’in cenazesi, Aziziye ilçesine bağlı Söğütlü Mahallesi'nde dualarla toprağa verildi.

Cenaze törenine Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Erzurum Baro Başkanı Mesut Öner ve Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Türkez'in yanı sıra aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende, merhumun ardından yapılan dualar, katılımcılar arasında derin bir hüzün yarattı.

Hacı Feyzullah Küçükler'in vefatı, Erzurum'da birçok kişi tarafından üzüntüyle karşılandı. Ahmet Küçükler, babasının kaybı nedeniyle büyük bir acı yaşarken, sevenleri de bu zor günde yanındaydılar. Aile, cenazeye katılan herkese teşekkürlerini sundu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.