2004-2014 yılları arasında Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin başkanlığını yürüten Ahmet Küçükler'in babası Hacı Feyzullah Küçükler, hayatını kaybetti. Cenaze namazı, bugün ikindi namazının ardından Erzurum'daki Narmanlı Camii’nde gerçekleştirildi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Baba Küçükler’in cenazesi, Aziziye ilçesine bağlı Söğütlü Mahallesi'nde dualarla toprağa verildi.
Cenaze törenine Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Erzurum Baro Başkanı Mesut Öner ve Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Türkez'in yanı sıra aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende, merhumun ardından yapılan dualar, katılımcılar arasında derin bir hüzün yarattı.
Hacı Feyzullah Küçükler'in vefatı, Erzurum'da birçok kişi tarafından üzüntüyle karşılandı. Ahmet Küçükler, babasının kaybı nedeniyle büyük bir acı yaşarken, sevenleri de bu zor günde yanındaydılar. Aile, cenazeye katılan herkese teşekkürlerini sundu.
