Ekipler yeni yıla ailelerinden ayrı girse deyol açma çalışmasında gösterdikleri özveri ile vatandaşların takdirini kazandı.

Mersin Büyükşehir Ekipleri, Yeni Yıla Toroslar Yavca’da Karla Mücadele Ederek Girdi

Mersin’de kentin farklı noktalarında vatandaşlar yeni yıla girmeyi heyecanla beklerken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri 2020’ye karla mücadele ederek girdi.

1 / 11
Toroslar İlçesi Yavca Mahallesi’nde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, yeni yılı kar çalışması gerçekleştirirken karşıladı.
2 / 11
Mersin’in merkezinde vatandaşlar yeni yıla girmeyi heyecanla beklerken, Toroslar Yavca Mahallesi sakinleri yeni yılı karla karşıladı. Yoğun kar yağışı nedeniyle yolları kapanan Yavca Mahallesi sakinlerinin imdadına Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti.
3 / 11
Vatandaşların yeni yıla girerken mağdur olmaması için geç saatlere kadar mesaisini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri,2020 yılını kar çalışması gerçekleştirirken karşıladı.
4 / 11
Toroslar İlçesiYavca Mahallesi’nde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, yeni yılı kar çalışması gerçekleştirirken karşıladı.
5 / 11

Ali Türkay: “Başka şansımız yoktu, iyi ki varsın Büyükşehir”

Ali Türkay: “Başka şansımız yoktu, iyi ki varsın Büyükşehir”
Ekiplerin yol açma çalışmasında yanında bulunan Yavca Mahallesi eski muhtarı Ali Türkay, geç saatlerde yılbaşına girerken yollarını açan ekiplere teşekkürlerini ileterek, “Başta Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Vahap Seçer ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Gecenin bu saatinde, yılbaşında Toroslar YavcaMahallesi’nde kar açma çalışması yapılıyor. Başka şansımız yoktu. İyi ki varsın Büyükşehir Belediyesi” diyerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
6 / 11

2020'ye Karla Mücadele Edilerek Girildi!

2020'ye Karla Mücadele Edilerek Girildi!
2020 yılını karla mücadele ederek karşılayan ekipler, yoğun bir mesainin ardından yolları ulaşıma açarak vatandaşların mağduriyetini giderdi.
7 / 11
8 / 11
9 / 11
10 / 11
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi