Whatsapp'a Yeni Özellikleri, İşte Whatsapp Özellikleri

Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya hizmet veren Whatsapp uygulaması her geçen gün kendini geliştirmeye ve daha fazla özellikler sunarak kullanıcı kitlesini genişletmeye devam ediyor. İşte son Whatsapp özellikleri

1 / 30
WhatsApp artan kullanıcı sayısıyla birlikte yeni özelliklere de kavuşmaya devam ediyor.
2 / 30
İşte Whatsapp'ta kullanıcıların hayatına girecek o özellikler...

3 / 30
WhatsApp kullanıcılarının en çok istediği özelliklerden birisi WhatsApp'a ekleniyor.
4 / 30
Bilindiği üzere şimdiye kadar GIF linkleri paylaşıldığında kullanıcılar tarayıcı üzerinden bu GIF'leri görebiliyorlardı.
5 / 30
Bugün ise WhatsApp'ın GIF desteği sağlayacağı yönünde bilgiler ortaya çıktı.
6 / 30
WhatsApp'ın çeviri topluluğuna gönderdiği elektronik posta sayesinde GIF desteği için hangi GIF sağlayıcısı ile anlaşıldığı da netlik kazandı.
7 / 30
Söz konusu mesaja göre, WhatsApp, GIF desteği için Giphy isimli şirket ile anlaştı. .

8 / 30
1 milyardan fazla kullanıcıya sahip olan platforma entegre olacak olan Giphy sayesinde kullanıcılar mesajlaştıkları pencereleri kapatmadan internet üzerinden GIF arayıp istedikleri kişilere gönderebilecek.
9 / 30
Facebook, Şubat 2014’te 19 milyar dolar karşılığında satın aldığı WhatsApp’ta kullanım deneyimi ve kullanıcı güvenliğini artırmaya yönelik gelişmeleri sürdürüyor.

10 / 30
shiftdelete.net'in haberine göre geçen yıldan bu yana mesajlaşma hizmetinin yanında sesli arama özelliğini de sunan WhatsApp, yakın zamanda yine Office ve ZIP dosyaların uygulama üzerinden gönderimini sağladı.

11 / 30
Güvenlik noktasında uçtan uca şifreleme özelliğini devreye sokan WhatApp önümüzdeki günlerde ise iki aşamalı kimlik doğrulama sistemini platforma getirecek.

12 / 30
Android WhatsApp Beta uygulaması bugün itibariyle yeni bir sürüme yükseltildi. 2.16.189 numaralı sürüme kavuşan uygulamaya iki yeni özellik dahil edildi.

13 / 30
Eğer test kullanıcıysanız WhatsApp uygulamanızı güncelleyerek en yeni özellikleri test etmeye başlayabilirsiniz. Eğer test kullanıcıysanız WhatsApp uygulamanızı güncelleyerek en yeni özellikleri test etmeye başlayabilirsiniz.

14 / 30
Şimdi isterseniz Whatsapp'ta çok az kişinin bildiği o müthiş özelliklere bakalım. Bakın neler var neler?

15 / 30
Dünya çapında bir milyardan fazla kullanıcısı olan WhatsApp'ı herhalde çoğumuz, günde en az bir defa kullanıyoruz. Kullanımı gayet basit bir uygulama olan WhatsApp'ın her yönünü bildiğinizi düşünüyor olabilirsiniz; ancak muhtemelen yanılıyorsunuz.

16 / 30
Teknolojiyle ilgili her şeyde olduğu gibi, konu WhatsApp olduğunda da faydalanabileceğiniz ipuçları, gizli işlevler var.

17 / 30
Sohbet kısayolları oluşturun Eşinizle sıkça WhatsApp üzerinden mi görüşüyorsunuz? Cihazınızın giriş ekranına sohbet ekranını açmanızı sağlayacak bir kısayol ekleyebileceğinizi biliyor muydunuz?

18 / 30
Sohbet kısayolları oluşturun Sohbeti açıp, menü düğmesine basmanız, ardından "Sohbet kısayolu ekle" seçeneğine dokunmanız yeterli.

19 / 30
Resim kitaplığı WhatsApp üzerinden paylaşımda bulunmak harika olabilir, ancak paylaşımlar bazen canınızı sıkabiliyor. Özellikle her hafta yüzlerce şaka içerikli resim paylaşan gruplara üye iseniz. Bu resimler, cihazınızdaki alanı tüketebildiği gibi yanlış kişilerin eline geçtiğinde utanç verici olabilir.
20 / 30
Resim kitaplığı Resimlerin otomatik olarak cihazınıza indirilmesini engellemek için Ayarlar > Veri kullanımı yolunu izleyin.

21 / 30
Resim kitaplığı Otomatik medya indirme altında Mobil veriyi kullanırken, Wi-Fi'ye bağlıyken ve Dolaşımdayken seçeneklerini devre dışı bırakın.

22 / 30
Mesajları zamanlayın Kardeşinizin doğum gününü unutmaktan endişe ediyorsanız, Android'de Seebye Scheduler ROOT gibi bir uygulamadan faydalanabilir, iOS'ta Message Scheduler for WhatsApp'ı indirebilirsiniz. Root'lu bir Android'e veya jailbreak'li bir iPhone'a ihtiyacınız olacak.

23 / 30
Blind Carbon Copy Blind Carbon Copy (BCC), epostalarda alıcıların birbirinden haberdar olmasını engelleyen, sıkça kullanılan bir işlev.

24 / 30
Blind Carbon Copy WhatsApp'ta benzer bir işlevi Seçenekler > Yeni yayın altından etkinleştirebilir ve mesajınızı göndermek istediğiniz kişileri seçebilirsiniz. Mesajlarınızı kimin aldığını görebilecek, herkese özel olarak cevap gönderebileceksiniz.

25 / 30
WhatsApp'ı kilitleyin Telefonunuzu başkaları da mı kullanıyor? Cihazınızı belki çocuklarınıza oyun oynaması için, belki sekreterinize görüşmelerinizi gerçekleştirmesi için teslim ediyorsunuz.
26 / 30
WhatsApp'ı kilitleyin WhatsApp'ı kilitlemenin ve meraklı gözleri uzak tutmanın ise bir yolu var. Bu iş için Android'de AppLock, iOS'ta iApp Lock uygulamalarından faydalanmanız gerekiyor. Uygulamanın Android sürümü root'a ihtiyaç duymazken iOS sürümü, jailbreak'li cihaz gerektiriyor.
27 / 30
Sohbetleri susturun Aile üyelerinizle veya iş arkadaşlarınızla dolu bir gruba mı üyesiniz? Bu grupların zaman zaman işe yaradığından şüphe yok, ancak muhtemelen çoğu zaman ilginizi çekmeyecek şeyler hakkında uyarılar alıyorsunuz. Sorun ise grubu terk etmeniz halinde diğer üyeleri kırmaktan çekinmeniz. Ama kuzeninizin yeni bebeğinin yaptığı "şirin" şeyler hakkında her defasında neden uyarı almak isteyesiniz ki?
28 / 30
Sohbetleri susturun Kendinizi kurtarmak için sessize almak istediğiniz sohbeti açın ardından Seçenekler > Sessize al seçeneklerine dokunun. Burada sohbeti sekiz saat, bir hafta veya bir yıl susturma gibi seçenekler bulacaksınız. Dilerseniz gruptan gelen uyarıları da kapatabilirsiniz.
29 / 30

Uygulama İçi Arama

Uygulama İçi Arama
Arama Önemli bir telefon numarasını veya eposta adresini aramanız gerektiğinde, WhatsApp'ın dahili arama işlevini kullanabilirsiniz. Seçenekler > Arama yolunu izleyin ve aradığınız cümleyi girin.
30 / 30

Whatsapp Yıldızlı Mesajlar

Whatsapp Yıldızlı Mesajlar
Yıldızlı mesajlar Eski mesajlar arasında ümitsizce gezinmek yerine, önemli mesajlar size ulaştığında onları işaretleyerek saklamak, daha etkili olmaz mıydı? Bunun için saklamak istediğiniz mesaja uzun dokunun ve ekranın üst tarafında beliren star simgesine dokunun. Yıldız eklediğiniz mesajlara Seçenekler > Yıldızlı mesajlar yolundan ulaşabilirsiniz.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”