Gümüşhane’de futbol maçı sonrası tribünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Bandırmaspor taraftarı, memleketi Balıkesir’in Bandırma ilçesinde toprağa verildi.
Bandırmaspor’un Gümüşhane deplasmanında oynadığı ve 1-1 berabere biten maç sonrasında, taraftarlardan Metin Çokgezenler tribünde kalp krizi geçirdi. Metin Çokgezenler’e (42) ilk müdahale, müsabakada görevli doktorlar tarafından yapıldı. Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çokgezenler burada hayatını kaybetti. Metin Çokgezenler’in Gümüşhane Devlet Hastanesi morgundan alınarak Bandırma’ya getirilen cenazesi, Haydar Çavuş Cami’nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığına defnedildi.
İlçenin sevilen simalarından olan Metin Çokgezenler’in cenazesine Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Kaymakam Ali Mantı, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı, ailesi, yakınları ve çok sayıda taraftar arkadaşı katıldı.
Kulüp Başkanı Kılkışlı, “Kendisi, Bandırmaspor’un her maçına gelerek gönülden destekliyordu. Üzücü olayı, Gümüşhane maçından dönerken öğrendim. Çok üzgünüz. Bandırmaspor ve camiamızın başı sağ olsun. Sosyal medyada, Metin Kardeşimizin vasiyeti olarak, Bandırmaspor’un şampiyon olması ile ilgili yazı okudum. İnşallah bundan sonra şampiyon olarak, onun da vasiyetini yerine getirmiş oluruz” dedi.
#Akdeniz
#Akdeniz Hava Durumu
#Anamur
#Anamur Hava Durumu
#Aydıncık
#Aydıncık Hava Durumu
#Bozyazı
#Bozyazı Hava Durumu
#Çamlıyayla
#Çamlıyayla Hava Durumu
#Erdemli
#Erdemli Hava Durumu
#Gülnar
#Gülnar Hava Durumu
#Hava Durumu
#Mersin
#Mersin Radikal
#Mezitli
#Mezitli Hava Durumu
#Mut
#Mut Hava Durumu
#Silifke
#Silifke Hava Durumu
#Tarsus
#Tarsus Haber
#Tarsus Hava Durumu
#Toroslar
#Toroslar Hava Durumu
#Yenişehir
#Yenişehir Hava Durumu
Kaynak: Mersin Haber ARŞİV (2015 öncesi)